Οδηγούσε για ώρα στο αντίθετο ρεύμα της Κορίνθου – Τριπόλεως! (ΒΙΝΤΕΟ) - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, Αυγούστου 18, 2017

Οδηγούσε για ώρα στο αντίθετο ρεύμα της Κορίνθου – Τριπόλεως! (ΒΙΝΤΕΟ)


Ένα πραγματικά σοκαριστικό βίντεο είδε σήμερα (18/8) το φως της δημοσιότητας...

Τη λήψη έκανε ένας διερχόμενος οδηγός στην εθνική οδό Κορίνθου – Τριπόλεως, καταγράφοντας ένα αυτοκίνητο που πήγαινε στο αντίθετο ρεύμα επί χιλιόμετρα, χωρίς να δείχνει καν να προβληματίζεται!

Απορημένοι οι οδηγοί των άλλων οχημάτων το προσπερνούν με μεγάλη ταχύτητα, ενώ μοιάζει θαύμα που το περιστατικό δεν άφησε πίσω του θύματα. Εκτός από τον ασυνείδητο οδηγό, στο Ι.Χ επέβαινε και μια γυναίκα συνοδηγός, όπως φαίνεται ξεκάθαρα και από το βίντεο.

Μάλιστα κατά την τελείως ριψοκίνδυνη πορεία του, διασταυρώνεται με κάθε είδους όχημα, από μηχανή μέχρι φορτηγό, γεγονός που θα μπορούσε να είχε πάρει μια αιματηρή κατάληξη.

Το τρομαχτικό περιστατικό σημειώθηκε στις αρχές Αυγούστου.



now24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες