ΕΣΠΕΠ: Στη Νεμέα η συνεδρίαση του ΔΣ - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, Ιουλίου 21, 2017

ΕΣΠΕΠ: Στη Νεμέα η συνεδρίαση του ΔΣ


Η ΕΣΠΕΠ με δελτίο Τύπου αναφέρει ότι το ΔΣ τη Δευτέρα 24/7 θα συνεδριάσει στη Νεμέα, με στόχο τη συνάντηση με το δήμο της πόλης και φορείς της περιοχής για την συνδιοργάνωση αθλητικών γεγονότων, αλλά και τη συνεργασία με εκπροσώπους σωματείων της Αργολίδας και της  Κορίνθου...

Αναλυτικότερα:

«Την Δευτέρα 24/7/2017, το νέο Δ.Σ. της Ε.Σ.ΠΕ.Π.  θα συνεδριάσει στη Φιλόξενη πόλη της ΝΕΜΕΑΣ, μέσα στα πλαίσια των  νέων πρωτοβουλιών που επιδιώκει, αποκεντρωμένες τακτικές συνεδριάσεις και επαφές κατά τόπους με τα σωματεία.

Προηγούμενος αντιπροσωπεία του Δ.Σ., θα συναντηθεί με τον Δήμαρχο κ. ΚΑΛΑΤΖΗ ΚΩΝ. και φορείς της περιοχής, για την συνδιοργάνωση με την Ένωση Αθλητικών γεγονότων, για την ανάδειξη και την ώθηση, τόσο του αθλήματος της Πετοσφαίρισης και του Αθλητικού Τουρισμού, όσο και την παρότρυνση των νέων για την συμμετοχή τους.

Μετά την συνεδρίαση του Δ.Σ, στην αίθουσα Πολλαπλών χρήσεων του Δημαρχείου, θα πραγματοποιηθεί στις 19:30, συγκέντρωση με τους εκπροσώπους των σωματείων των Π.Ε. Κορινθίας και Αργολίδας, για γνωριμία και ανταλλαγή απόψεων για το μέλλον του Βόλεϊ στην Πελοπόννησο.

Αντίστοιχες ενέργειες από την ΕΣΠΕΠ, θα υπάρξουν και σε άλλους Δήμους της Πελοποννήσου, ενεργοποιώντας τον «Κοιμώμενο Γίγαντα» του Βόλεϊ.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες