Τα γιουσουφάκια του Μαξίμου κατέθεσαν ρύθμιση κάλυψης των εξόδων του Γεωργίου. Καμμένε-ξεφτιλισμένε θυμάσαι τι έλεγες;; - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, Ιουλίου 21, 2017

Τα γιουσουφάκια του Μαξίμου κατέθεσαν ρύθμιση κάλυψης των εξόδων του Γεωργίου. Καμμένε-ξεφτιλισμένε θυμάσαι τι έλεγες;;


Διάταξη με την οποία προβλέπεται ότι η ΕΛΣΤΑΤ αναλαμβάνει όλα τα νομικά και δικαστικά έξοδα για στελέχη της τα οποία αντιμετωπίζουν διώξεις, συμπεριλήφθη σε τροπολογία του υπουργείου Οικονομικών που κατατέθηκε στη Βουλή, μια ημέρα μετά τη νέα αναίρεση του απαλλακτικού βουλεύματος για τον πρώην πρόεδρο της Υπηρεσίας, Ανδρέα Γεωργίου...

Πρόκειται, ειδικότερα, για το άρθρο 45 του νομοσχεδίου με τίτλο «Προσαρμογή της Ελληνικής Νομοθεσίας στις διατάξεις της Οδηγίας (ΕΕ) 2016/881 και άλλες διατάξεις».

Όπως τονίζεται, μεταξύ άλλων σε αυτό, τα εν λόγω έξοδα βαρύνουν τον προϋπολογισμό της ΕΛΣΤΑΤ και προβλέπεται επιστροφή τους μόνο σε περίπτωση αμετάκλητης καταδίκης τους.

Σημειώνεται ότι οι θεσμοί είχαν θέσει ως προαπαιτούμενο ενόψει τους κλεισίματος της δεύτερης αξιολόγησης το θέμα κάλυψης των δικαστικών εξόδων στελεχών της Στατιστικής Υπηρεσίας που ενεπλάκησαν σε περιπέτειες λόγω της άσκησης των καθηκόντων τους, «φωτογραφίζοντας» ουσιαστικά τον πρώην πρόεδρο της ΕΛΣΤΑΤ.

Θυμόμαστε βέβαια τα αντιμνημονιακά νταϊλίκια του Καμμένου που παραμύθιαζε έναν απελπισμένο από τα Μνημόνια λαό για το τι θα έκανε στον Γεωργίου όταν θα ερχόταν στα πράγματα.


http://anemosanatropis.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες