Τρόμος στον αέρα: Παραλίγο "θερμό" επεισόδιο μεταξύ Ρωσίας και ΝΑΤΟ (vids) - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, Ιουνίου 21, 2017

Τρόμος στον αέρα: Παραλίγο "θερμό" επεισόδιο μεταξύ Ρωσίας και ΝΑΤΟ (vids)


Απίστευτες εικόνες κατέγραψαν τα διεθνή δίκτυα ενημέρωσης πάνω από τη Βαλτική Θάλασσα, όταν ένα μαχητικό αεροσκάφος F-16 του ΝΑΤΟ επιχείρησε να προσεγγίσει το αεροσκάφος, στο οποίο επέβαινε ο Ρώσος υπουργός Άμυνας, Σεργκέι Σοϊγκού....

Σύμφωνα με το Russia Today, το νατοϊκό αεροσκάφος, όταν επιχείρησε να πλησιάσει το αεροπλάνο του Σοϊγκού, απωθήθηκε από ένα ρωσικό μαχητικό Su-27 Flanker, το οποίο συνόδευε το υπουργικό αεροσκάφος.


Ο Ρώσος χειριστής του Su-27 έστρεψε το σκάφος του προς το F-16 και με ελιγμούς έδειξε στον πιλότο του νατοϊκού αεροσκάφους πως εάν συνέχιζε την προσέγγιση θα άνοιγε πυρ εναντίον του.

Λίγα λεπτά αργότερα, το F-16 εγκατέλειψε την περιοχή.


Σημειώνεται πως ο Ρώσος υπουργός Άμυνας μετέβαινε αεροπορικώς στο στο Καλίνινγκραντ, όπου θα πραγματοποιούσε επίσκεψη στο στρατιωτικό κολέγιο της πόλης και θα μιλούσε για θέματα ασφάλειας στη δυτική στρατηγική περιφέρεια της Ρωσίας.


Είναι η δεύτερη φορά μέσα σε ένα εικοσιτετράωρο που συμβαίνει ένα τέτοιο επεισόδιο ανάμεσα στη Ρωσία και το ΝΑΤΟ.

Σημειώνεται πως την Τρίτη (20/06/2017) υπήρξε εμπλοκή ρωσικού αεροσκάφους Su-27, το οποίο παρακολουθούσε πάνω από τη Βαλτική Θάλασσα το αμερικανικό κατασκοπευτικό αεροσκάφος RC-135.
newsbomb.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες