Εκδήλωση στο Εργατικό Κέντρο Κορίνθου για την κατάργηση των συντάξεων χηρείας (video) - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, Ιουνίου 14, 2017

Εκδήλωση στο Εργατικό Κέντρο Κορίνθου για την κατάργηση των συντάξεων χηρείας (video)


Σε σταδιακή κατάργηση των συντάξεων χηρείας φέρνει η εγκύκλιος για την εφαρμογή της σχετικής διάταξης που προβλέπει ο νόμος Κατρούγκαλου.....

Οι περιορισμοί δεν είναι μόνο ηλικιακοί, επειδή ο νόμος προβλέπει ότι στο εξής σύνταξη χηρείας εφ’ όρου ζωής θα παίρνουν οι επιζώντες σύζυγοι που έχουν συμπληρώσει το 55ο έτος, αλλά μπαίνουν περιορισμοί και στο ποσό της σύνταξης που μπορεί να μειωθεί ακόμη και στα 30 ευρώ το μήνα για όσους καταστούν δικαιούχοι σύνταξης μετά το νέο νόμο και στο μέλλον δικαιωθούν και με σύνταξη χηρείας. 

Γιαυτό το λόγο ο Σύλλογος Συζύγων Θανόντων ΑΞ.Ι.Α διοργανώνει εκδήλωση στην Κόρινθο με κεντρικό ομιλητή τον κ. Ρωμανιά Γεώργιο με αντικείμενο το άρθρο 12 του ν.4387/2016 με το οποίο καταργείται για πρώτη φορά στην Ελληνική ιστορία σύνταξη, αυτή της Σύνταξης Χηρείας, με ηλικιακά κριτήρια. 

Για την εκδήλωση αυτή μίλησε ο π. Πρόεδρος του Συνδέσμου Εθνικής Ενότητας, Βασίλης Πανταζής ο οποίος θα συντονίσει και την εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις 21 Ιουνίου και ώρα 19:30μμ, στο Εργατικό Κέντρο Κορίνθου. Στην εκδήλωση θα παραβρεθεί και ο κ. Θεόδωρος Διαμάντης για νομικά ζητήματα που αφορά της Σύνταξης Χηρείας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες