Λουτράκι: Εκτός εαυτού ο Δήμαρχος - Βρισιές, απειλές και χειρονομίες (video) - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, Ιουνίου 13, 2017

Λουτράκι: Εκτός εαυτού ο Δήμαρχος - Βρισιές, απειλές και χειρονομίες (video)


Οι σκηνές που εκτυλίχθηκαν στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο ήταν απείρου κάλλους. Απειλές, ύβρεις, χειρονομίες και καταστάσεις που είναι δεδομένο ότι δεν τιμούν τον τόπο...

Τη στιγμή που ο πρώην Δήμαρχος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων, Κώστας Λογοθέτης, βρισκόταν στο βήμα και μιλούσε για τα κολωνάκια, ο νυν Δήμαρχος Γιώργος Γκιώνης άρχισε να επιτίθεται φραστικά τόσο στον ίδιο όσο και στο δημοτικό του σύμβουλο, Θανάση Μουζάκη.

Κάπου εκεί η κατάσταση ξέφυγε, οι τόνοι ανέβηκαν και η διακοπή του ΔΣ από τον πρόεδρο, προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα, ήταν μονόδρομος. Ωστόσο, το επεισόδιο συνεχίστηκε και κατά τη διάρκεια της διακοπής και χάρις στην παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων, δεν ξέφυγε ακόμα περισσότερο η κατάσταση, η οποία μύριζε μπαρούτι.

Δείτε το video:



ΠΗΓΗ: loutrakiblog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες