Αυτό είναι το κρητικό Survivor: Το βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου! - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, Ιουνίου 01, 2017

Αυτό είναι το κρητικό Survivor: Το βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου!


Μοναδικές στιγμές στο διαδίκτυο! Η αγαπημένη κρητική ραδιοφωνική εκπομπή «Καλοκαίρι στο Νότο» έχει χαρίσει άφθονες στιγμές γέλιου με τα βίντεο για την προώθησή της, να γίνονται viral. Με σκοπό την προώθηση του νέου κύκλου λοιπόν, ετοίμασαν ένα βίντεο με πολύ… Survivor μέσα...

Η εκπομπή με τους Γιώργο Μπαλοθιάρη και Γωγώ Βερίγου έρχεται ανανεωμένη και για το λόγο αυτό ετοίμασαν το… Κρητικό Survivor!
Το βίντεο είναι πραγματικά απολαυστικό με δύο νοικοκυρές από την Κρήτη να συναγωνίζονται σε μία δοκιμασία ακριβώς όπως στο Survivor, για το ποια φτιάχνει τους καλύτερους… κοχλιούς.
Δείτε το απολαυστικό βίντεο, που ήδη κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες