Στο Λουτράκι πραγματοποιήθηκε για άλλη μια χρονιά η Τελική Φάση του INTERSPORT SOCCER CHALLENGE! - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, Ιουνίου 15, 2017

Στο Λουτράκι πραγματοποιήθηκε για άλλη μια χρονιά η Τελική Φάση του INTERSPORT SOCCER CHALLENGE!


Η INTERSPORTεπέλεξε για 7η συνεχόμενη χρονιά το Λουτράκι ως ιδανικό προορισμό για την υλοποίηση του INTERSPORT SOCCER CHALLENGE, της μεγαλύτερης Πανελλήνιας διοργάνωσης soccer 5x5 ερασιτεχνικών ομάδων...

Το τριήμερο 9-11/6, 32 ομάδες από όλη την Ελλάδα με συνολικά 300 αθλητές/συνοδούς, αγωνίστηκαν στις εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου SPORTCAMPκαι στον ελεύθερο χρόνο τους επισκέφθηκαν την παραλία του Λουτρακίου για το μπάνιο και τη βόλτα τους.

Στο αγωνιστικό σκέλος, οι πρωταθλητές του 2016 «ACΜΑΖΙ 1996»υπερασπίστηκαν τον τίτλο τους και επικράτησαν στον τελικό επί της ομάδας από τον Αγ. Ιωάννη Ρέντη,«FAIRPLAY» με 4-2. Έτσι κατάφεραν και έκαναν το BacktoBack, ενώ οι αντίπαλοί τους αξίζει να υπερηφανεύονται για την υπέροχή πορεία που έκαναν στην 7η κατά σειρά συμμετοχή τους στην τελική φάση και 2η στο τελικό της διοργάνωσης.Οι δύο ομάδες είχαν αποκλείσει στα ημιτελικά τους «LIVINGYAGHT» από την Πυλαία Θες/νίκης και «ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΥΣ» από το Ρέντη. Η ομάδα της Θεσ/νίκης κατέκτησε την 3η θέση επικρατώντας με 5-0 των κουρασμένων από τα πολλά παιχνίδια αντιπάλων τους.

Η πρωταθλήτρια ομάδα κέρδισε Δωροεπιταγή3.000,00€από την ADIDASHellasκαιένα ταξίδι στην Κύπρο για να παρακολουθήσει liveτον αγώνα ΚΥΠΡΟΣ – ΕΛΛΑΔΑ για τα προκριματικά του μουντιάλ! Το σημαντικό αυτό δώρο προσέφερε ο μεγάλος χορηγός της διοργάνωσης, η ADIDAS, ενώ αναμνηστικά σε όλες τις ομάδες μοιράστηκαν τόσο από την Intersport όσο και από την Adidas.
Όσοι παρακολούθησαν ή έζησαν το τριήμερο της τελικής φάσης 9-11/6 απόλαυσαν υπέροχες ποδοσφαιρικές στιγμές, πανέμορφα γκολ και δυνατά παιχνίδια με την αδρεναλίνη να χτυπάει κόκκινο στα προκριματικά ,στους ημιτελικούς και τελικούς.

Με τις καλύτερες αναμνήσεις από το INTERSPORT SOCCER CHALLENGE 2017, ευελπιστούμε η διοργάνωση του 2018 να υλοποιηθεί εκ νέου στο Λουτράκι.

Δείτε περισσότερα για την διοργανώσει Εδώ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες