Ρωσία: Έθαψαν ζωντανό επιχειρηματία - Σώθηκε τηλεφωνώντας από τον τάφο στον αδερφό του - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, Ιουνίου 08, 2017

Ρωσία: Έθαψαν ζωντανό επιχειρηματία - Σώθηκε τηλεφωνώντας από τον τάφο στον αδερφό του


Ρώσοι γκάνγκστερ έθαψαν ζωντανό, σε νεκροταφείο της Μόσχας, έναν 41χρονο επιχειρηματία με σκοπό να τον τρομοκρατήσουν....

Πρόκειται για τον Khikmet Salaev ο οποίος θάφτηκε ζωντανός από αγνώστους, επειδή χρωστούσε 30 εκατομμύρια ρούβλια (470.000 ευρώ).


Οι γκάνγκστερ τον έθαψαν στο νεκροταφείο Lyubertsy αλλά του επέτρεψαν να έχει μαζί του το κινητό του τηλέφωνο. Αυτός κατάφερε, κυριολεκτικά μέσα από τον τάφο, να ειδοποιήσει τον αδερφό του για την κατάσταση στην οποία βρισκόταν.

Ο 36χρονος Ismail αφού κατέβαλε 1,2 εκατ. ρούβλια πήρε οδηγίες για το πού ήταν θαμμένος ο αδερφός του. Άμεσα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Έφερε μόνο σπασμένα πλευρά παρά το γεγονός ότι είχε μείνει θαμμένος για περίπου 4 ώρες.

cnn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες