ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Κρίσιμη η κατάσταση της υγείας του δημοσιογράφου Λάκη Γιαννιδάκη - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, Ιουνίου 13, 2017

ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Κρίσιμη η κατάσταση της υγείας του δημοσιογράφου Λάκη Γιαννιδάκη


Κρίσιμες είναι οι ώρες για τον Κορίνθιο δημοσιογράφο Λάκη Γιαννιδάκη ο οποίος από τα τέλη της περασμένης εβδομάδας νοσηλεύεται σε νοσοκομείο των Αθηνών! Ευχή όλων να ξεπεράσει την περιπέτεια με την υγεία του και να επιστρέψει υγιής....

Ο Λάκης Γιαννιδάκης το απόγευμα της Παρασκευής 9 Ιουνίου υπέστη οξύ καρδιογενές πνευμονικό οίδημα . Η πρώτη μάχη δόθηκε από τους γιατρούς στα εξωτερικά ιατρεία του Γενικού Νοσοκομείου Κορίνθου , όπου μεταφέρθηκε εσπευσμένα με ασθενοφόρο. Αμέσως μετά διασωληνωμένος μεταφέρθηκε στην Καρδιολογική Εντατική του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών ‘ Γεώργιος Γεννηματάς’.

Μέχρι αυτή την στιγμή η κατάσταση του παραμένει κρίσιμη.

Δίπλα στον αγαπητό δημοσιογράφο βρίσκεται η οικογένεια του . Ενώ συγκινητικό είναι το ενδιαφέρον και η αγάπη που δείχνουν συγγενείς , φίλοι , συνεργάτες ακόμα και άνθρωποι που δεν τον γνωρίζουν προσωπικά αλλά τον ξέρουν και τον παρακολουθούν μέσα από την δουλειά του…».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες