Παράσταση διαμαρτυρίας στον ΕΟΠΥΥ Κορίνθου - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, Ιουνίου 17, 2017

Παράσταση διαμαρτυρίας στον ΕΟΠΥΥ Κορίνθου


Σήμερα 16/6/2017 πραγματοποιήθηκε η παράσταση διαμαρτυρίας για τα ληξιπρόθε- σμα στον ΕΟΠΥΥ Κορίνθου έπειτα από το κάλεσμα της Διοικούσας Επιτροπής στις 13/6/2017 με Αρ.Πρωτ. 38/2017....

Στη συνάντηση που είχαμε με την προϊσταμένη του ΕΟΠΥΥ Κορίνθου μας είπε ότι οι εκκαθαρίσεις δρομολογούνται από την υπηρεσία τους, ότι δεν έχει δοθεί καμία εντολή για την εκκαθάριση του 10% από τη διεύθυνση οικονομικών ενώ δεσμεύτηκε να μεταβιβάσει τα αιτήματά μας στον ΕΟΠΥΥ για να λάβουν γνώση και ενέργειες. 

Όπως φάνηκε από τη συζήτηση όλα είναι στον αέρα. Δεν υπάρχει καμία επίσημη δέσμευση από τον ΕΟΠΥΥ για το χρόνο αποπληρωμής και καμία εγγύηση για συνο- λική καταβολή των οφειλών χωρίς κουρέματα. Γι’ αυτό δεν πρέπει να υπάρχει κα- νένας εφησυχασμός, χρειάζεται να συνεχιστεί ο αγώνας και να κλιμακωθεί. 

Εμείς θα συνεχίσουμε την πίεση σε τοπικό και περιφερειακό επίπεδο για άμεση λύση στο πρόβλημά μας. Να πληρωθούμε τα δεδουλευμένα μας άμεσα και χωρίς κουρέμα- τα. Οι νομικές ενέργειες για την επίλυση των προβλημάτων μας έχει φανεί ότι είναι χρονοβόρες, απαιτούν μεγάλα κόστη και πολλές φορές δεν οδηγούν πουθενά. 

Γι’ αυτό καλούμε τους συναδέλφους να συμπορευτούν μαζί μας στο δρόμο του αγώνα που εί- ναι ο μόνος αποτελεσματικός και ο μόνος που δεν έχουν δοκιμάσει.

ΠΤ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ - ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες