Νέες εξελίξεις στην υπόθεση της αδικοχαμένης Μαρίας Ιατρού από το Λουτράκι-Βίντεο - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, Ιουνίου 18, 2017

Νέες εξελίξεις στην υπόθεση της αδικοχαμένης Μαρίας Ιατρού από το Λουτράκι-Βίντεο


Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση της άτυχης μητέρας Μαρίας Ιατρού που στις 29 Απριλίου βρέθηκε νεκρή μέσα στο αυτοκίνητο της, στο βυθό του Αμβρακικού κόλπου έξω από την Αμφιλοχία....

Η τροχαία Αμφιλοχίας στο πόρισμά της αναφέρεται σε τροχαίο ατύχημα από υπερβολική ταχύτητα με υπαιτιότητα της οδηγού. 

Η οικογένεια της ερευνά το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, όπως ανέφερε στο «Τούνελ» ο νομικός εκπρόσωπος της Θανάσης Γκίκας. Και αυτό γιατί πραγματογνώμονες που θα οριστούν ως τεχνικοί σύμβουλοι, εντοπίζουν στο αυτοκίνητο σημάδια που δείχνουν ότι έχει ωθηθεί στη θαλάσσια περιοχή από τον χωματόδρομο και όχι από το οδόστρωμα.

Η υπόθεση βρίσκεται στην Εισαγγελία Αγρινίου.

Η άτυχη αισθητικός και κομμώτρια, είχε εξαφανιστεί τα μεσάνυχτα της Κυριακής του Πάσχα 16 Απριλίου από το Λουτράκι οδηγώντας το ασημί Γκόλφ του συζύγου της. Η άσχημη ψυχική της κατάσταση, τα μηνύματα και οι κλήσεις της σε συγγενείς και φίλους κατά τη διάρκεια της νύχτας, είχαν προκαλέσει φόβο για τη ζωή της, σενάριο που δυστυχώς επιβεβαιώθηκε.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες