Πες μου το ζώδιο της πεθεράς σου και θα σου πω πώς θα περάσεις - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, Ιουνίου 10, 2017

Πες μου το ζώδιο της πεθεράς σου και θα σου πω πώς θα περάσεις


Πες μου το ζώδιο της πεθεράς σου και θα σου πω πώς θα περάσεις....

Πεθερά Κριός
Εγωκεντρική, δυναμική, κοινωνική, αγαπάει πολύ τα παιδιά της, ανησυχεί και θέλει να βρίσκεται πάντα δίπλα τους.
Ωστόσο η πληθωρική και υπερβολική της φύση, συχνά την σπρώχνει να εμπλέκεται στα προσωπικά των άλλων. Κατά βάθος, είναι καλόκαρδη, συμπαθητική και αυθόρμητη αρκεί να μπορέσεις να τη φέρεις στα νερά σου. Είναι επικοινωνιακή και θα προσπαθήσει από την πρώτη στιγμή να μάθει τα πάντα για εσάς. Θα έχει την διάθεση πάντα να βοηθάει, αυτό όμως συνεπάγεται πως θα επιβάλλεται. Θέλει να περνάει το δικό της και θεωρεί πως είναι η καλύτερη παντού, γι’ αυτό και δίνει πάντα τις οδηγίες της. Μην της πείτε ποτέ ψέματα ή την αμφισβητήσετε.
Κριτικάρει τους πάντες και τα πάντα, αδιαφορεί για τις απόψεις των άλλων και μιλάει έξω από τα δόντια.
Συμβουλή:Προσπαθήστε να την κρατάτε σε μια απόσταση, γιατί αν της δώσετε το ελεύθερο θα αρχίσει να δείχνει αρχηγικές τάσεις στο σπίτι σας, κάτι που μάλλον δεν θέλετε.
Πεθερά Ταύρος
Η πεθερά Ταύρος είναι συντηρητική, κυριαρχική, αξιοπρεπής, ήρεμη και κτητική με τα παιδιά της. Είναι παραδοσιακή, ακολουθεί τα ήθη και τα έθιμα, της αρέσει η τάξη, η οργάνωση, η καθαριότητα και η σταθερότητα στην οικογένεια.  Θέλει επαφές με τα παιδιά της όταν αυτά παντρευτούν. Αγαπά την ηρεμία και θέλει να τα βλέπει ευτυχισμένα.
Είναι παρούσα σε όλες τις οικογενειακές συγκεντρώσεις. Είναι επίσης καλή σύμβουλος στα οικονομικά. Δεν είναι ενοχλητική, είναι πρακτική, καλόβουλη και πληγώνεται εύκολα. Σε γενικές γραμμές είναι μια πολύ καλή πεθερά.
Συμβουλή: Μια μαμά Ταύρος δεν αγαπάει τις υπερβολές ούτε τις πολύ μοντέρνες και προκλητικές συμπεριφορές. Καλέστε την στο σπίτι σας, δημιουργήστε μια όμορφη ατμόσφαιρα και φτιάξτε της ένα νόστιμο φαγητό. Θα το εκτιμήσει!
Πεθερά Δίδυμος
Η πεθερά Δίδυμος είναι ευαίσθητη, ευχάριστη, αυθόρμητη, ενθουσιώδης. Έχει νεανική εμφάνιση και είναι γοητευτική. Της αρέσει να ανακατεύεται σε όλα αλλά παράλληλα ελίσσεται εύκολα. Συνήθως είναι αντικειμενικός κριτής, αρκεί να καταλάβει πως φροντίζετε και εκπαιδεύετε σωστά τα μέλη της οικογένειας. Αν έχετε δίκιο, είναι σίγουρο πως θα πάρει το μέρος σας.
Είναι πνευματική, αγαπά την επικοινωνία και μισεί τους καβγάδες. Προσεγγίζει άμεσα και επιδιώκει φιλικές σχέσεις. Της αρέσει η κουβέντα, το κουτσομπολιό, η επικαιρότητα. Θέλει να βλέπει τα παιδιά της ευτυχισμένα και δεν θα είναι ποτέ η αιτία ενός καβγά.
Δεν γίνεται ποτέ κολλιτσίδα γιατί έχει πολλά ενδιαφέροντα. Δεν ξεπερνά ποτέ τα όρια. Κρατάει τα εγγόνια της και έχει το αίσθημα ευθύνης. Θέλει να είναι χρήσιμη, να βοηθάει. Δεν κάνει πολλές επισκέψεις και δεν της αρέσει ο τίτλος «κακιά πεθερά».
Συμβουλή: Μην την φορτώνετε με υπερβολικές ευθύνες, γιατί θα δυσανασχετήσει Ακόμη κι όταν δε θα σας το πει. Και κυρίως, μην προσπαθήσετε να τσακωθείτε μαζί της, γιατί μπορεί να εξαφανιστεί.
Πεθερά Καρκίνος
Η πεθερά Καρκίνος είναι στοργική, συμπαθητική, γενναιόδωρη, ευαίσθητη και έχει μητρικό ένστικτο. Θέλει να ξέρει τα πάντα. Αν και γκρινιάζει, βοηθάει. Θυμάται συχνά ιστορίες των παιδιών της από τα παλιά. Είναι υπερπροστατευτική και θέλει να νιώθει πως προσφέρει με τον οποιοδήποτε τρόπο. Δεν είναι κακοπροαίρετη, επιθυμεί την ευτυχία των παιδιών της, πληγώνεται όμως και παρεξηγείται εύκολα.
Δεν της αρέσει να την κατηγορούν, θέλει να είναι κοντά στην οικογένεια των παιδιών της. Θέλει να βλέπει ότι δεν λείπει τίποτα από το σπίτι και αν χρειαστεί, βοηθάει και οικονομικά. Είναι καλή γιαγιά, καλομαθαίνει τα παιδιά γιατί τους έχει αδυναμία.
Τα φροντίζει, τα προσέχει, τα αγαπάει, είναι η ιδανική. Μίλα της ευγενικά και με το καλό.
Συμβουλή: Μην της πείτε ποτέ ψέματα γιατί είναι διαισθητική και γενικά μην της δίνετε σημασία όταν είναι αρνητική.
Πεθερά Λέων
Είναι μια αξιοπρεπής γυναίκα αλλά της αρέσει πολύ να ανακατεύεται και να παριστάνει τον αρχηγό. Είναι αυστηρή, σκληρή με τα παιδιά της και την ενδιαφέρει η μόρφωση και η αποκατάστασή τους. Είναι δυναμική, περήφανη, ενθουσιώδης, εξωστρεφής, προσφέρει πολλά, βοηθάει αλλά θέλει και να ελέγχει τις αποφάσεις των παιδιών της.
Ξέρει να επιβάλλεται, θέλει να αποφασίζει εκείνη, είναι απόλυτη, πεισματάρα, μισεί τα μυστικά και τα ψέματα.
Συμβουλή: Αν της μιλήσετε για καλοσύνη και δικαιοσύνη και δείξετε  σεβασμό στη γνώμη της, θα έχετε κερδίσει μια δεύτερη μητέρα. Επειδή είναι έξυπνη αλλά ανυποχώρητη, θέλει τακτική και διπλωματία. Φερθείτε της ευγενικά , αποφύγετε τις κόντρες και αφήστε (να νομίζει) ότι η τελευταία κουβέντα είναι δική της.
Πεθερά Παρθένος
Η πεθερά Παρθένος είναι αναλυτική, τελειομανής, σχολαστική, νοικοκυρά, κριτικάρει τα παιδιά της και τα επιπλήττει για τα ελαττώματά τους χωρίς κακία. Αγαπά την τάξη, την καθαριότητα, είναι πρόθυμη στις δουλειές και κρατάει ευχαρίστως τα εγγόνια της.
Είναι ευαίσθητη, οικονόμα και προσπαθεί να εξασφαλίσει το μέλλον των παιδιών της. Θέλει να τα βλέπει ευτυχισμένα και κάνει τα πάντα για να αποφευχθεί ένας χωρισμός.
Συμβουλή: Από εσάς θέλει να φροντίζετε τα παιδιά σας και να κάνετε σωστή διαχείριση στο νοικοκυριό σας. Θέλει να βοηθάει ουσιαστικά χωρίς να δημιουργεί προβλήματα και σπάνια ανακατεύεται αν της το ζητήσετε. Σε γενικές γραμμές είναι από τις καλύτερες πεθερές, αλλά επειδή κολλάει στις λεπτομέρειες είναι λίγο ενοχλητική. Ωστόσο δεν είναι καθόλου και ξέρει να αγαπάει πραγματικά.
Πεθερά Ζυγός
Είναι καλόγουστη, ευαίσθητη και με μοναδικό χιούμορ. Κάνει τα πάντα για να ευχαριστήσει τα παιδιά της, είναι ιδιαίτερα στοργική με τα εγγόνια της και συχνά παραμελεί τις δικές της ανάγκες. Δεν ανακατεύεται ποτέ σε καβγάδες, είναι δίκαιη και συμβάλλει ευχαρίστως στα οικονομικά σας.
Θέλει να κρατά ισορροπίες και είναι καλοπροαίρετη. Είναι ευχάριστη, κοινωνική, ακούει τα προβλήματα των παιδιών της, συμβουλεύει και βοηθάει με κάθε τρόπο.
Μεσολαβεί για να διατηρεί την ηρεμία σε οικογενειακές διαμάχες.  Κάνει όμορφα δώρα και δίνει καλές συμβουλές διακόσμησης. Είναι αγαπητή από τα εγγόνια της. Καλή και ευγενική, λέει τη γνώμη της μόνο αν της ζητηθεί.
Συμβουλή: Μια πεθερά Ζυγός, όπως μια Ζυγός γενικότερα, απεχθάνεται τη χοντροκομμένη συμπεριφορά, την αγένεια και την κακή αισθητική. Ο μοναδικός τρόπος να την κάνετε εχθρό σας είναι να της φερθείτε με αγένεια. Α, επίσης να κάνετε τα παιδιά σας υπέρβαρα.
Πεθερά Σκορπιός
Η πεθερά Σκορπιός είναι αξιοπρεπής, αυστηρή με τα παιδιά της και ενδιαφέρεται για την οικογενειακή τους ευτυχία. Είναι συναισθηματική, βοηθάει χωρίς να ανακατεύεται στα προσωπικά. Είναι αυταρχική με τα εγγόνια της γιατί νιώθει έντονη την ευθύνη απέναντί τους.
Γενικά δεν προσεγγίζεται εύκολα, είναι απόμακρη και αδιάφορη και θα καταλάβει αμέσως αν το παιδί της δεν περνάει καλά μαζί σας.
Συμβουλή: Εκτιμά την ειλικρίνεια και την ευθύτητα στις σχέσεις. Αν και είναι δύσκολη πεθερά, είναι πάντα διαθέσιμη να βοηθήσει με στοργή και αγάπη. Θέλει να της δείχνετε εκτίμηση και σεβασμό, θέλει να νιώθει ότι την αγαπάτε και νοιάζεστε γι’ αυτήν σαν άνθρωπο και σαν πεθερά. Πέστε της  πόσο χρήσιμη είναι και δείξτε ευελιξία και στρατηγική.  Προς Θεού, μην την αφήσετε να πάρει το πάνω χέρι.
Πεθερά Τοξότης
Είναι μια γυναίκα αισιόδοξη, χαμογελαστή, ειλικρινής, ξεχνάει γρήγορα και γίνεται η καλύτερη φίλη. Αγαπάει τα παιδιά της και βοηθάει πολύ τα εγγόνια της.
Αντιπαθεί τους καβγάδες και δεν ανακατεύεται αρκεί να μην την αμφισβητήσετε και την προσβάλλετε. Είναι κεφάτη, δραστήρια, κοινωνική και κρατά φιλικές σχέσεις.
Κάνει τη ζωή της και δεν ενοχλεί με επισκέψεις και τηλέφωνα. Εμφανίζεται από το πουθενά, χαρούμενη και αισιόδοξη και δίνει χαρά στο ζευγάρι. Είναι μοντέρνα, ενημερωμένη και μαζί της, μπορείς να μάθεις και να συζητήσεις πολλά.
Ασχολείται με τα εγγόνια της, τη μόρφωσή τους, το παιχνίδι τους, τα βοηθάει και τους κάνει δώρα.. Αγαπά τα ταξίδια και δεν κρατάει κακία ακόμα και αν τσακωθείτε. Νιώθετε άνετα μαζί της, έχει μεταφυσικές ανησυχίες, μιλά για αστρολογία, χαρτιά και ερωτικά που μπορεί να σε σοκάρουν. Δεν επεμβαίνει στην ζωή των παιδιών της.
Συμβουλή: Αν παραβλέψετε το γεγονός ότι το παίζει λίγο ότι τα ξέρει όλα, εύκολα  μπορείτε να τα πάτε καλά μαζί της.
Πεθερά Αιγόκερως
Η πεθερά Αιγόκερως είναι σοβαρή, αξιοπρεπής, παραδοσιακή, λάτρης της ποιότητας και το σπίτι της είναι γεμάτο από αντίκες και ακριβά έπιπλα.
Δεν ανακατεύεται, είναι εγωίστρια και πιστεύει στην οικογένεια και τα παιδιά της. Είναι τελειομανής, αυστηρός κριτής, τηρεί τις παραδόσεις, τα ήθη και τα έθιμα. Θέλει μια ενωμένη και αγαπημένη οικογένεια. Προσπαθεί με λογικά επιχειρήματα να ηρεμήσει τα πνεύματα σε οικογενειακές διαμάχες. Θέλει να τη σέβονται και να την εκτιμούν.
Δίνει αγάπη και δώρα στα εγγόνια της. Ασχολείται με πάθος μαζί τους, είναι η αδυναμία της και αναμειγνύεται στην ανατροφή τους. Είναι στοργική, διακριτική και συμπαθητική και δεν δημιουργεί προβλήματα.
Της αρέσει η μαγειρική και το σπίτι. Βλέπει όλα τα προβλήματα σαν δικά της και θέλει να τα λύσει. Έχει πάντα οικονομίες και δίνει χρήματα αν χρειαστεί. Αγαπάει με τον τρόπο της και συμπαραστέκεται στα δύσκολα. Θέλει να είναι περήφανη για την οικογένειά της και της αρέσει να την περιποιούνται ιδιαίτερα όταν σε επισκέπτεται.
Συμβουλή: Επειδή είναι τελειομανής, αυστηρός κριτής, τηρεί τις παραδόσεις και θέλει μια ενωμένη και αγαπημένη οικογένεια, αντιπαθεί οτιδήποτε εκκεντρικό και υπερμοντέρνο. Μπορεί να σοκαριστεί αν την προκαλέσετε!
Πεθερά Υδροχόος
Η πεθερά Υδροχόος είναι εκκεντρική στην εξωτερική της εμφάνιση και στις απόψεις της. Ασχολείται περισσότερο με κοινωνικά θέματα παρά με τα προσωπικά.
Έχει τέλεια σχέση με τα παιδιά της, ελεύθερη, χωρίς διαφωνίες. Είναι σύγχρονη και μοντέρνα. Είναι διακριτική και θέλει να βλέπει τα παιδιά της ευτυχισμένα. Ασχολείται με την ουσία των πραγμάτων και είναι πάντα έτοιμη να βοηθήσει.
Δεν κάνει συχνά επισκέψεις, πολλές φορές ενδιαφέρεται περισσότερο για τα προβλήματα των ξένων παρά των παιδιών της.
Δεν είναι αδιάκριτη και καταπιεστική, έχει πολλά ενδιαφέροντα. Μιλά και συμπεριφέρεται στα εγγόνια της ξεκάθαρα, σαν να είναι ώριμοι άνθρωποι.
Δεν είναι κουραστική, βοηθάει με τον καλύτερο τρόπο γιατί γνωρίζει πολύ καλά το παιδί της. Δεν μπερδεύεται στα πόδια κανενός και σπάνια παίζει με τα εγγονάκια της.
Συμβουλή: Μην την αμφισβητήσετε και μην την αδικήσετε ποτέ. Επίσης μην της ζητήσετε ποτέ να κρατήσει έναν πιο παραδοσιακό ρόλο. Απλώς δε μπορεί να το κάνει.. Για τα πάντα πρέπει να έχετε ένα επιχείρημα. Όταν είναι δύσπιστη για κάτι, μπορεί να γίνει αγενής και απρόθυμη.
Πεθερά Ιχθύς
Η πεθερά Ιχθύς είναι καλόκαρδη, φιλάνθρωπη, φιλόξενη, πονόψυχη με τα παιδιά της. Είναι ευαίσθητη αλλά και ελαφρώς φαντασιόπληκτη.
Τα παιδιά της είναι λίγο κακομαθημένα και εκείνη θέλει να ανακατεύεται παντού. Με τα εγγόνια της είναι ανοιχτοχέρα, τα χαϊδεύει πολύ, δεν τα μαθαίνει πειθαρχία και τάξη, τα κακομαθαίνει γιατί τους κάνει όλα τα χατίρια. Θέλει να τα ξέρει όλα ακόμα και αν δεν την αφορά τίποτα.
Προσφέρει ζεστασιά και φροντίδα.
Συμβουλή: Κλαίει συχνά και έχει ευάλωτο νευρικό σύστημα., γι’ αυτό θα πρέπει να είστε ψύχραιμη μαζί της, να έχετε καλούς τρόπους και να της δείχνετε πόσο χρήσιμη είναι. Προτρέψτε την να ασχολείται με τα κοινά για να μην κολλάει πάνω σας.
farmakio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες