Ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις για την “Ευρωπαϊκή Γιορτή” της Μουσικής στην Κόρινθο-Φώτο - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, Ιουνίου 22, 2017

Ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις για την “Ευρωπαϊκή Γιορτή” της Μουσικής στην Κόρινθο-Φώτο




Ξεκίνησαν την Τρίτη 20/6/2017  οι εκδηλώσεις για την“Ευρωπαϊκή Γιορτή” της Μουσικής στην Κόρινθο.Οι διοργανωτές κατάφεραν να υλοποιήσουν το σύνθημα που συνοδεύει την διοργάνωση από την πρώτη κιόλας ημέρα: Όλη η πόλη μια γιορτή....

Τα Global Art Studios με την παράσταση emotions και η χορωδία Κρυονερίου μάζεψαν τον κόσμο από νωρίς στον Πεζόδρομο της Εθνικής Αντιστάσεως. Παράλληλα Ευρωπαίοι εθελοντές από διάφορες χώρες πραγματοποιούσαν ενημέρωση για τους πρόσφυγες και τη διαπολιτισμικότητα.

Τη σκυτάλη παρέλαβε «ο Περιηγητής» στο Δημοτικό Θέατρο Κορίνθου από το τμήμα των Παραδοσιακών Χορών του Καλογεροπούλειου Ιδρύματος. Στην παραπάνω εκδήλωση συμμετείχε και τμήμα από τον Ίβυκο.

Η δράση μεταφέρθηκε ξανά στον πεζόδρομο με τοπικό νεανικό συγκρότημα σε ροκ μουσική και τους Final Act.

Ο Πρόεδρος του ΚΕΠΑΠ κ. Οικονόμου και ο Δήμαρχος Κορινθίων κ. Πνευματικός παρακολούθησαν τις εκδηλώσεις, συνεχάρησαν την συμμετοχή όλων και ευχαρίστησαν τον Πελοπίδα Μαυρόπουλο, καλλιτεχνικό διευθυντή του Καλογεροπούλειου Ιδρύματος για το συντονισμό.
                                                               
































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες