Δημήτρης Καζάκης:Το Σχέδιο Σόϊμπλε με το διπλό/παράλληλο νόμισμα είναι η τελική εφαρμογή του πλάνου για την ολική αρπαγή της χώρας (ΗΧΗΤΙΚΟ) - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, Ιουνίου 02, 2017

Δημήτρης Καζάκης:Το Σχέδιο Σόϊμπλε με το διπλό/παράλληλο νόμισμα είναι η τελική εφαρμογή του πλάνου για την ολική αρπαγή της χώρας (ΗΧΗΤΙΚΟ)


O Γενικός Γραμματέας του Ε.ΠΑ.Μ. Δημήτρης Καζάκης στον ομογενειακό σταθμό Hellas 97.2 FM της Νέας Υόρκης και την εκπομπή του δημοσιογράφου Πέτρου Χαριτόπουλου «Πρώτη Φορά από τα Αριστερά», την Κυριακή 28 ‎Μαΐου ‎2017...

► Νέο συμπληρωματικό μνημόνιο (4ο) και «καινοτομίες» που εισάγει.

► Αντάρτικο στελεχών, στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, εν δυνάμει κυβέρνησης.

► Υποδεέστερα τα οικονομικά προβλήματα της Ελλάδας, από το έλλειμμα αγνού και ανιδιοτελούς Πατριωτκού αισθήματος, στην συνείδηση του εγχώριου πολιτικού κατεστημένου.

► Απαιτητικότερο νέο μνημόνιο, με επιπλέον στραγγαλισμό της Ελληνικής κοινωνίας και πιο αιματηρά πρωτογενή πλεονάσματα, υπέρ των δανειστών και λοιπών κερδοσκόπων.

► Η διάλυση της χώρας, ισχυρός παράγοντας αύξησης της πορνείας για λόγους διαβίωσης.

► Πρόσφατο πόρισμα ειδικής υποεπιτροπής του Κογκρέσου των ΗΠΑ, περί εμπλοκής Δ.Ν.Τ. στο Ελληνικό ζήτημα.

► Εκχώρηση όλων των κυριαρχικών δικαιωμάτων της χώρας, στην δικαιοδοσία του λεγόμενου «Υπερταμείου», μέσω του τελευταίου εκτρωματικού νομοσχεδίου.

► Προσεχώς, διέλευση αλλοδαπών ενόπλων δυνάμεων από Ελληνικό έδαφος, χωρίς την απαιτούμενη, όπως ορίζει το Ελληνικό Σύνταγμα, έγκριση από το κοινοβούλιο.

► Καταιγισμός ίδρυσης πολιτικών σχηματισμών την τρέχουσα περίοδο, εν είδει Δούρειων Ίππων.

► Υψηλότερο επίπεδο Πατριωτισμού στην βάση του δεξιόφρονος τμήματος του πληθυσμού.

► Πλήρης επίρριψη από τους δανειστές, της ευθύνης για την κατάρρευση της χώρας, στις Ελληνικές κυβερνήσεις.

► Σχέδιο Σόϊμπλε, διπλό/παράλληλο νόμισμα και τελική εφαρμογή του πλάνου για την ολική αρπαγή της χώρας.


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες