Λαϊκό προσκύνημα χωρίς λαό... - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, Ιουνίου 01, 2017

Λαϊκό προσκύνημα χωρίς λαό...


Γράφει ο Δημήτρης Καζάκης 
Για πρώτη φορά στη μεταπολεμική ιστορία της Ελλάδας εκτίθεται σωρός πολιτικού, πρώην πρωθυπουργού, σε λαϊκό προσκύνημα κι ο λαός αδιαφορεί τελείως. Η απουσία του λαού από το λαϊκό προσκύνημα ήταν κάτι περισσότερο από εκκωφαντική. Τόσο πολύ πού ούτε οι κάμερες δεν μπόρεσαν να συγκαλύψουν....

Ο λαός και ιδιαίτερα ο κόσμος της ΝΔ έδωσε την έμπρακτη απάντησή του στην οικογένεια Μητσοτάκη, η οποία ποδοπάτησε κάθε ιερό και όσιο προκειμένου να χρησιμοποιήσει το λείψανο για τις δικές της πολιτικές φιλοδοξίες και σκοπιμότητες. Έδωσε επίσης έμπρακτη απάντηση και στη συμμορία των αγιογράφων από δεξιά και αριστερά, που άρπαξαν την ευκαιρία για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα.

Ο λαός μας που τίμησε μαζικά ακόμη και τον δικτάτορα Μεταξά, γιατί θεωρούσε ότι είπε το ΟΧΙ, έδωσε μαθήματα αξιοπρέπειας σ' όλους αυτούς που ούρλιαζαν για να τρομοκρατηθούν όσοι και μνήμη διαθέτουν και λογική και αξιοπρέπεια. Έδειξε στην πράξη πώς όποιος δεν σέβεται τους νεκρούς της καθημερινότητας και της βιοπάλης, όποιος δεν σέβεται το παιδί του διπλανού που μένει άνεργο, ή τον πατέρα του γείτονα που μένει χωρίς σύνταξη, όποιος δεν σέβεται την πατρίδα και στην πρώτη ευκαιρία την ξεπουλά και μάλιστα στον πρώτο τυχόντα μαφιόζο, όποιος ζητά το αίμα του ελληνικού λαού επί πίνακι επειδή διαμαρτύρεται, αυτός δεν μπορεί να απαιτεί κανενός είδους σεβασμό μετά θάνατο.

Η περίοδος του ψεύδους και της απάτης πέρασε οριστικά. Ο λαός μας έμαθε να μην άγεται και να μην φέρεται. Έμαθε με τον σκληρό τρόπο να απαντά στους φραγκολεβαντίνους και νεοβαυαρούς ότι όχι ο νεκρός δεν δεδικαίωται. Έμαθε επιτέλους να απαντά με την πράξη του σ' όσους ουρλιάζουν με τους κυνόδοντες να στάζουν αίμα "ο βασιλεύς απέθανε, ζήτω ο βασιλεύς!" με το μόνο αληθινό: Ο βασιλιάς είναι γυμνός! Κι έτσι άφησε μόνο τον υπόκοσμο της επίσημης πολιτικής και τα τρωκτικά του δημόσιου ταμείου, αλλά και του δημόσιου πλούτου, να θρηνούν για τον εκλιπόντα προστάτη τους Κωνσταντίνο Μητσοτάκη.

anemosanatropis.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες