Φίλοι και συγγενείς είπαν το τελευταίο αντίο στην Καίτη Παπανίκα - ΒΙΝΤΕΟ - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, Ιουνίου 13, 2017

Φίλοι και συγγενείς είπαν το τελευταίο αντίο στην Καίτη Παπανίκα - ΒΙΝΤΕΟ



Το μεσημέρι της Τρίτης και σε στενό οικογενειακό κύκλο, φίλοι και συνάδελφοι αποχαιρέτησαν την ηθοποιό Καίτη Παπανίκα, η οποία έφυγε από τη ζωή τη Δευτέρα, μετά από πολυετή μάχη με τον καρκίνο....

Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε σε μοναστήρι της Βαρυμπόμπης. Η αγαπημένη ηθοποιός κατέληξε χθες, σε ηλικία 75 ετών, βυθίζοντας στη θλίψη οικογένεια και φίλους.

Η ηθοποιός Άννα Φόνσου μιλά με τα καλύτερα λόγια για την ηθοποιό. «Ήταν ένα κορίτσι που δεν μπορεί να βρεθεί κανένας άνθρωπος να πει κακή κουβέντα. Ήταν μία θαυμάσια ηθοποιός, αλλά πάνω απ’ όλα ένα καταπληκτικό κορίτσι. Εκτός του ότι χάσαμε μια σπουδαία ηθοποιό, χάσαμε κι έναν καταπληκτικό άνθρωπο, χωρίς κόμπλεξ, χωρίς ανταγωνισμούς χωρίς τίποτα», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ανάμεσα στους συναδέλφους της που βρέθηκαν στο μοναστήρι για να της πουν το τελευταίο αντίο, ήταν ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο Θάνος Καληώρας , η Άννα Κουρή και ο Πάνος Σκουρολιάκος.

«Χάθηκε ένα ταλέντο. Απώλεια μεγάλη, πολύ ευγενικό κορίτσι, πολύ ευγενικό πλάσμα, πολύ καλή ηθοποιός. Τη χαιρετώ με πολλή αγάπη και της λέω καλό της ταξίδι», λέει συντετριμμένος ο Κώστας Βούτσας, με τον οποίο η ηθοποιός είχε συνεργαστεί σε πολλές ταινίες, αλλά και θεατρικά έργα.

Δείτε το βίντεο από το Ε:


enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες