Εφιάλτης !! Ότι εδάφη χάσει η Τουρκία για τη δημιουργία του Κουρδιστάν , θα τα αναπληρώσει στο Αιγαίο με τις ευλογίες των " Μεγάλων δυνάμεων " - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, Ιουνίου 09, 2017

Εφιάλτης !! Ότι εδάφη χάσει η Τουρκία για τη δημιουργία του Κουρδιστάν , θα τα αναπληρώσει στο Αιγαίο με τις ευλογίες των " Μεγάλων δυνάμεων "


Ο Κίνδυνος αυτός δυστυχώς , δεν μπορεί ακόμα να γίνει αντιληπτός από το πολιτικό μας σύστημα .... δεδομένο που προκαλεί ανατριχίλα ....

Οι "γκουρού¨ της γεωπολιτικής ( δημοσιογράφοι στα κεντρικά δελτία ειδήσεων , καθηγητές διεθνών σχέσεων που έχουν χρόνια να ενημερωθούν για τα νέα δεδομένα , εμπειρικοί αναλυτές που έχουν "κολλήσει " στα παλιά και άλλοι ) .... πολλοί εξ αυτών , κάνουν ένα τεράστιο λάθος νομίζοντας ότι η Τουρκία απομονώνεται συνδεδεμένη στο άρμα του Κατάρ .

Το Κατάρ φιλοξενεί τη μεγαλύτερη αμερικανική αεροπορική βάση στην περιοχή, που είναι και έδρα της αμερικανικής στρατιωτικής διοίκησης της Μέσης Ανατολής.

Τι σημαίνει αυτό?

Η Αμερική ( με την στρατηγική απομόνωση του Κατάρ ) στρέφεται εναντίον της χρηματοδότησης του εξτρεμισμού - όλα τα στοιχεία πράγματι υποδεικνύουν KAI το Κατάρ - προκειμένου απλά να στρέψει τις ροές χρημάτων προς τις δυνάμεις που στηρίζουν την δημιουργία Κουρδικού Κράτους.
Η εξέλιξη όμως αυτή - απομόνωση του Κατάρ - θα υποχωρήσει γρήγορα αφού οι χώρες του Κόλπου έχουν περισσότερα συμφέροντα να παραμείνουν ενωμένες.

Σε μερικούς μήνες - που θα έχει αρθεί το εμπάργκο στο Κατάρ - οι Τουρκία θα ¨βγει¨ με στυλ πρωτοπαλίκαρου και αντίπαλου δέους της Σαουδικής Αραβίας . Όμως οι ΗΠΑ ( εξαιτίας της Ρώσικης Αρκούδας ) θα προχωρήσουν - ολοκληρώσουν την δημιουργία του Κουρδικού Κράτους .
 
Προκειμένου λοιπόν να αμβλύνουν τις αντιδράσεις της "νέας Τουρκίας " που θα χάσει ένα κομμάτι από το έδαφός της και έχει ¨ καλές σχέσεις με την Ρωσία ¨, θα κάνουν οι μεγάλοι παίκτες , ¨τα στραβά μάτια ¨ στις προκλήσεις των Τούρκων στο Αιγαίο και στην Μεσόγειο , στην οποία πλέον θα έχουν πρόσβαση από τον κόλπο που βρίσκεται ΒΑ της κατεχόμενης Κύπρου.

Στην νέα αυτή φάση των Τουρκικών Προκλήσεων η Τουρκία θα διαπιστώσει , ότι η προστάτιδες δυνάμεις τις Ελλάδας , δεν ενδιαφέρονται εάν κάποια νησιά του Αιγαίο ( ή η Θράκη ) περάσουν στην Τουρκία - αφού εξ ανατολών έχει χάσει εδάφη για το Κουρδιστάν .

Έχει συνεπώς ήδη ενεργοποιηθεί η δυναμική εκείνων των εξελίξεων που θα φέρει πραγματικά πλέον στο παρά πέντε τα πράγματα για μια "Ελληνοτουρκική " σύρραξη .

Εμείς σας προειδοποιούμε , εσείς ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΊΤΕ !!
... συνεχίζεται !!!

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ
omada.h.policing@gmail.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες