Δείτε εδώ με ένα κλικ αν το όχημά σας βρίσκεται στη λίστα με τα ανασφάλιστα! - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, Ιουνίου 18, 2017

Δείτε εδώ με ένα κλικ αν το όχημά σας βρίσκεται στη λίστα με τα ανασφάλιστα!


Ξεκίνησε η αποστολή των προστίμων στους ιδιοκτήτες ανασφάλιστων οχημάτων

Καλό θα ήταν λοιπόν, είτε έχουμε ασφαλίσει το όχημά μας, είτε όχι, να ελέγξουμε αν βρισκόμαστε σε αυτή τη λίστα.....

Πολλά από αυτά, δεν είναι ανασφάλιστα, ή ασφάλισαν το αυτοκίνητό τους λίγο πριν αναρτηθεί το πρόστιμο, οπότε αυτό δεν ισχύει. Σε αυτή την περίπτωση ο κάτοχος θα πρέπει να απευθυνθεί στην εταιρεία που ασφάλισε το αυτοκίνητό του, ώστε να κάνουν μαζί το ανάλογο αίτημα διαγραφής απο τη λίστα.

Όμως πώς μπορούμε να ελέγξουμε αν το όχημα μας δε βρίσκεται (ή βρίσκεται) στη λίστα των ανασφάλιστων που έχει το υπουργείο Οικονομικών;

Πατήστε εδώ και θα το μάθετε

Συνδέεστε με το site του «Επικουρικού Κεφαλαίου». Εκεί συμπληρώνετε το ΑΦΜ σας, τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματός σας, συμπληρώνετε και τον κωδικό ασφαλείας και άμεσα μαθαίνετε την απάντηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες