Νέα νικηφόρα δράση του Κινήματος δεν Πληρώνω την,στο Ειρηνοδικείο Αθηνών! Ματαιώθηκαν οι πλειστηριασμοί της λαϊκής περιουσίας (φωτογραφίες) - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, Ιουνίου 21, 2017

Νέα νικηφόρα δράση του Κινήματος δεν Πληρώνω την,στο Ειρηνοδικείο Αθηνών! Ματαιώθηκαν οι πλειστηριασμοί της λαϊκής περιουσίας (φωτογραφίες)


Νέα νικηφόρα δράση πραγματοποίησε το Κίνημα δεν Πληρώνω σήμερα Τετάρτη, 21-6-17, στο Ειρηνοδικείο Αθηνών...

. Από τους 20 προγραμματισμένους πλειστηριασμούς, οι περισσότεροι αφορούσαν σε λαϊκή περιουσία και ματαιώθηκαν μετά από την αποφασιστική παρέμβαση του Κινήματος. Τα κοράκια και οι συμβολαιογράφοι που ήρθαν στο Ειρηνοδικείο, δυστυχώς για τους τραπεζίτες, αποχώρησαν με άδεια χέρια.

Ο αγώνας συνεχίζεται μέχρι την τελική νίκη!

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από τη δράση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες