Συνεδριάζει την ΤΡΙΤΗ η Τοπική Κοινότητα Λουτρακίου-Περαχώρας - Δείτε τα θέματα. - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, Ιουνίου 23, 2017

Συνεδριάζει την ΤΡΙΤΗ η Τοπική Κοινότητα Λουτρακίου-Περαχώρας - Δείτε τα θέματα.


ΘΕΜΑ: « Πρόσκληση σε τακτική συνεδρίαση της Δημοτικής Κοινότητας Λουτρακίου-Περαχώρας....

Παρακαλούμε όπως προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λουτρακίου- Περαχώρας- Αγίων Θεοδώρων (Ιάσονος & Εθν. Αντιστάσεως) την 27η Ιουνίου 2017 , ημέρα ΤΡΙΤΗ και ώρα 18:30 για συζήτηση και λήψη απόφασης στα κατωτέρω θέματα της ημερήσιας διάταξης:
  1. Χορήγηση ή μη παράτασης ωραρίου χρήσης μουσικής, αορίστου διάρκειας στον « ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟ» για το Κ.Υ.Ε. που λειτουργεί επί της οδού Κανάρη 7, στο Λουτράκι.
  2. Χορήγηση ή μη παράτασης ωραρίου χρήσης μουσικής, αορίστου διάρκειας στην « ΖΕΡΒΟΥ ΛΥΓΕΡΗ» για το Κ.Υ.Ε. που λειτουργεί επί της οδού Ποσειδώνος & Ιάσονος 2, στο Λουτράκι.
  3. Εισήγηση για διόρθωση- τροποποίηση του Σχεδίου Κανονισμού Λειτουργίας Λαϊκών Αγορών του Δήμου.
  4. Γνωμοδότηση επί της τοποθέτησης στύλων με φωτιστικά σώματα στην περιοχή του Λουτρακίου.
Κοινοποίηση: Ανάρτηση στην ιστοσελίδα του Δήμου

ΕΛΕΝΗ ΒΕΝΕΤΣΑΝΟΥ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Δημοτικής Κοινότητας
Λουτρακίου-Περαχώρας



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες