Μας κάνει πλάκα η ΔΕΗ. Ζητάει προπληρωμή ρεύματος για ένα χρόνο και δίνει έκπτωση 6% - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, Ιουνίου 23, 2017

Μας κάνει πλάκα η ΔΕΗ. Ζητάει προπληρωμή ρεύματος για ένα χρόνο και δίνει έκπτωση 6%


Νέο πρόγραμμα παροχής εκπτώσεων για τα νοικοκυριά και τις μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις προσφέρει η ΔΕΗ από τις 12 Ιουνίου 2017.....

Το νέο Πρόγραμμα «Προπληρωμένος Λογαριασμός» παρέχει έκπτωση 6% στη Χρέωση Προμήθειας των λογαριασμών στους πελάτες που θα επιλέξουν να ενταχθούν σε αυτό, προπληρώνοντας τους λογαριασμούς ρεύματος ενός έτους.

Παιδιά να τα λέτε με προσοχή τα...ανέκδοτα γιατί υπάρχουν και άνθρωποι με πίεση!😬🤓

Υ.Γ. Εν τω μεταξύ κι ενώ η ΔΕΗ το παίζει "καλή",διαβάζω στο επικαιροποιημένο μνημόνιο πως η κυβέρνηση (της..."αριστεράς" ντε) υποχρεούται να αναμορφώσει τα τιμολόγια της δεχόμενη τις προτεινόμενες αυξήσεις Υ.Κ.Ω. που έχει υποδείξει η Ρ.Α.Ε.!

Οπότε...ετοιμαστείτε για νέο "φέσι" στα τιμολόγια!

Πηγή:anemosantistasis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες