Νίκος Μπεχλεβάνης: «60% μειωμένη σύνταξη για τους συνταξιούχους αγρότες από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ. Συγχαρητήρια» - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, Ιουνίου 23, 2017

Νίκος Μπεχλεβάνης: «60% μειωμένη σύνταξη για τους συνταξιούχους αγρότες από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ. Συγχαρητήρια»



Για άλλη μια φορά η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ αποδεικνύει πόσο ανίκανη είναι να διαχειριστεί μια κατάσταση προς όφελος του λαού, προσθέτοντας και άλλα αντιλαϊκά μέτρα....

Συγκεκριμένα, από το 2017 οι νέοι συνταξιούχοι που συνεχίζουν να είναι αγρότες θα παίρνουν σύνταξη μειωμένη έως 60%.

Οι αγρότες κατέθεσαν τα δικαιολογητικά για την συνταξιοδότηση τους χωρίς να γνωρίζουν εάν θα λάβουν ολόκληρη την σύνταξη που δικαιούνταν ή μειωμένη κατά 60% τιμωρητικά, γιατί συνεχίζουν να καλλιεργούν ως συμπλήρωμα της πενιχρής σύνταξης τους.

Παράλληλα, πλήττονται και οι συνταξιούχοι που δεν είναι επαγγελματίες αγρότες, αλλά ασχολούνται με αγροτικές δραστηριότητες, περιστασιακά ή σε μόνιμη βάση.

Η κυβέρνηση επιτίθεται και πάλι στους αδύναμους κυνηγώντας συνταξιούχους, μικροπωλητές και «καστανάδες».

Ικανή να ανακαλύψει σε μια μέρα ένα εκατομμύριο ανασφάλιστα οχήματα, αλλά ανίκανη να ρίξει φως την λίστα με τους ληστές (Λαγκάρντ, Φαλτσιανί, Μπόριανς) τις κρατάει καλά κρυμμένες στο συρτάρι, συγκαλύπτοντας το έγκλημα.

Το Μέτωπο Νίκης συνεχίζει δυναμικά και ενωτικά τον αγώνα παρά τις ενέργειες φίμωσης, ρίχνοντας μας λάσπη και σκαρώνοντας ψεύτικα σενάρια B.

Νίκος Μπεχλεβάνης
Στέλεχος του Μετώπου Νίκης
(Κατεστραμμένος επιχειρηματίας από τα μνημόνια)

Μέτωπο Νίκης
www.metoponikis.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες