Δεξιοτεχνία Κορίνθου 2017: Στην τελική ευθεία - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, Ιουνίου 13, 2017

Δεξιοτεχνία Κορίνθου 2017: Στην τελική ευθεία


Στην τελική ευθεία για την διοργάνωση της Δεξιοτεχνίας Κορίνθου 2017 , βρίσκεται η Α.Λ.Α.Κορινθίας , που γιορτάζει φέτος τα 30 της χρόνια ....

Η διαδικασία των δηλώσεων συμμετοχής συνεχίζεται και θα ολοκληρωθεί το Σάββατο 17 Ιουνίου στις 14.00.

Στον ιστότοπο μας www.alak.gr θα βρείτε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για την συμμετοχή αλλά και για την παρακολούθηση του αγώνα, που αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.

Παράλληλα με την διοργάνωση του αγώνα Δεξιοτεχνίας , που θα γίνει το απόγευμα στο parking Aγ.Νικολάου, από το πρωί στην Πλατεία Ε.Βενιζέλου (Φλοίσβος) θα υπάρχει μία έκθεση-παρουσίαση, των σύγχρονων αγωνιστικών άλλα και κλασικών οχημάτων εποχής των μελών μας .

Ο Δήμος Κορινθίων είναι για μια ακόμα φορά στο πλευρό της Α.Λ.Α.Κορινθίας στηρίζοντας και βοηθώντας την διοργάνωση.

Χορηγός του αγώνα Δεξιοτεχνίας η ΑΣΗΜΑΚΗΣ Ανταλλακτικά .

Για περισσότερες πληροφορίες 2741072998 & 6947814171


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες