Η ΔΕΗ αναλαμβάνει την ευθύνη για την τρομοκρατική επίθεση στον Παπαδήμο - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, Μαΐου 26, 2017

Η ΔΕΗ αναλαμβάνει την ευθύνη για την τρομοκρατική επίθεση στον Παπαδήμο


Η ΔΕΗ, , ανέλαβε με προκήρυξη της στο Υπουργείο Εσωτερικών την ευθύνη για την τρομοκρατική επίθεση στον πρώην πρωθυπουργό του PSI και του δεύτερου μνημονίου, Λουκά Παπαδήμο....

Από την κυβέρνηση συνιστούν ψυχραιμία μιας και από ό,τι φαίνεται μοιάζει με προβοκάτσια....
της παλιάς μνημονιακής φρουράς που επιθυμεί να ρίξει τη νυν μνημονιακή φρουρά. Ο φάκελος της ΔΕΗ που άνοιξε ο Λουκάς Παπαδήμος μέσα στο αυτοκίνητό του ήταν εκκαθαριστικός και το ύψος της οφειλής άγγιζε τα 3.600 ευρώ.

Στους πολίτες το υπουργείο Προπαγάνδας συστήνει να μην ανοίγουν για το προσεχές διάστημα φακέλους της ΔΕΗ και να τους επιστρέφουν πίσω στον αποστολέα τους.

Η αντιτρομοκρατική σκέφτεται να συλλάβει έναν αναρχικό για να του ρίξει όλες τις κατηγορίες, αλλά δεν έχει βρει ακόμα καπέλο.

jodi.graphics

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες