Ρωσικό πολεμικό πλοίο συγκρούστηκε με εμπορικό στα ανοικτά του Βοσπόρου Πηγή: www.lifo.gr - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, Απριλίου 27, 2017

Ρωσικό πολεμικό πλοίο συγκρούστηκε με εμπορικό στα ανοικτά του Βοσπόρου Πηγή: www.lifo.gr


Ένα πλοίο του ρωσικού Ναυτικού συγκρούστηκε με ένα εμπορικό πλοίο στη Μαύρη Θάλασσα, 40 χλμ βορειοδυτικά από τον Βόσπορο....

  Όπως αναφέρει το Sputnik News, σύμφωνα με το ρωσικό υπουργείο Άμυνας κανένα μέλος του πληρώματος δεν έχει τραυματιστεί, αλλά το πολεμικό πλοίο κινδυνεύει να βυθιστεί καθώς δημιουργήθηκε ρήγμα από τη σύγκρουση. Στο σημείο επιχειρεί το τουρκικό λιμενικό.

Αξιωματούχος της τουρκικής ακτοφυλακής δήλωσε στο Reuters πως ένα πλοίο με σημαία του Τόγκο συγκρούστηκε με ερευνητικό σκάφος του ρωσικού Στόλου της Μαύρης Θάλασσας και πως 78 μέλη του πληρώματος απομακρύνθηκαν από το ρωσικό πλοίο. Ο τούρκος αξιωματούχος δεν έδωσε καμιά διευκρίνιση για το πλοίο με σημαία Τόγκο ούτε για την κατάσταση του πληρώματός του. 

Το NTV είχε μεταδώσει νωρίτερα πως το ρωσικό σκάφος συγκρούστηκε με ένα πλοίο που μετέφερε ζώα κτηνοτροφίας. 

 Το ναυτιλιακό πρακτορείο GAC ανακοίνωσε πως το ρωσικό σκάφος Liman και το άλλο σκάφος, το οποίο όπως ανέφερε φέρει την επωνυμία Youzarsif H, συγκρούστηκαν σε συνθήκες ομίχλης ή χαμηλής ορατότητας. 

Πηγή: www.lifo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες