Άσκηση ετοιμότητας και μερικής εκκένωσης στο Νοσοκομείο Κορίνθου (video-pics) - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, Απριλίου 06, 2017

Άσκηση ετοιμότητας και μερικής εκκένωσης στο Νοσοκομείο Κορίνθου (video-pics)


Με στόχο την υγειονομική ετοιμότητα του ΕΣΥ σε καταστάσεις εκτάκτων αναγκών και διαχείρισης κρίσεων, πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 6-4-2017 με επιτυχία η Άσκηση Ετοιμότητας Ευρείας Κλίμακας στο Νοσοκομείο Κορίνθου...

υπό τον γενικό συντονισμό του Διοικητή του Εθνικού Κέντρου Επιχειρήσεων Υγείας, κου Νικόλαου Π. Παπαευσταθίου.

Σκοπός της Άσκησης ήταν η δοκιμή του Σχεδίου Εκκένωσης Νοσοκομείων σε περίπτωση σεισμού, ο έλεγχος της αποτελεσματικότητας και αποδοτικότητας των διαθέσιμων μέσων και πόρων, καθώς επίσης και η εξάσκηση του προσωπικού, διασφαλίζοντας έτσι το υψηλότερο δυνατό επίπεδο συνεργασίας και ετοιμότητας των εμπλεκόμενων φορέων. Πραγματοποιήθηκε μερική εκκένωση του Νοσοκομείου χωρίς να διαταραχθεί ή εύρυθμη λειτουργία του.

Στην άσκηση εκτός του ιατρονοσηλευτικού, διοικητικού και τεχνικού προσωπικού του Νοσοκομείου, συμμετείχαν επίσης με μεγάλο αριθμό προσωπικού η Πυροσβεστική Υπηρεσία, η Ελληνική Αστυνομία, το ΕΚΑΒ, η Επίλεκτη Ομάδα Ειδικών Αποστολών Δήμου Βέλου-Βόχας, το Διασωστικό Σώμα Κορίνθου "ΠΗΓΑΣΟΣ", o Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Κορίνθου και όλες οι Εθελοντικές Ομάδες.


korinthostv.gr


Φώτο-vasval.press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες