Πνευματικός: O Πελοποννησιακός λαός είναι προβληματισμένος και απογοητευμένος που η κυβέρνηση δίνει σε ιδιώτη τη διαχείριση των απορριμμάτων της Πελοποννήσου (video) - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, Απριλίου 12, 2017

Πνευματικός: O Πελοποννησιακός λαός είναι προβληματισμένος και απογοητευμένος που η κυβέρνηση δίνει σε ιδιώτη τη διαχείριση των απορριμμάτων της Πελοποννήσου (video)


Το «πράσινο φως» για την υπογραφή άμεσα της σύμβασης με την οποία θα ανατεθεί σε ιδιώτη η διαχείριση των απορριμμάτων στην Περιφέρεια Πελοποννήσου έδωσαν η κυβέρνηση, η Περιφέρεια και ο φορέας των δήμων (ΦΟΔΣΑ)....

Αυτό ανακοίνωσε το υπουργείο Επικρατείας, μετά το πέρας σύσκεψης στην οποία συμμετείχαν οι υπουργοί

Περιβάλλοντος Γ. Σταθάκης, Εσωτερικών Παν. Σκουρλέτης, ο αναπλ. Υπουργός Περιβάλλοντος Σ. Φάμελος, ο αναπλ. Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Αλέξ.  Χαρίτσης και ο υφυπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Στέργιος Πιτσιόρλας.

Η Αιφνιδιαστική αυτή απόφαση της κυβέρνησης ήταν η αιτία να ξεσηκωθούν οι Δήμαρχοι που είναι αντίθετοι.

Ο Δήμαρχος Κορινθίων κ. Αλέξανδρος Πνευματικός δήλωσε πως ο Πελοποννησιακός λαός είναι προβληματισμένος και απογοητευμένος.

Επανέλαβε για μία ακόμα φορά πως το έργο δεν πρόκειται να γίνει γιατί έχει απέναντί του την κοινωνία τους Πελοποννήσιους που δεν θα αντέξουν το κόστος.
Υπενθύμισε για μία ακόμα φορά πως οι Δήμαρχοι της Πελοποννήσου είναι υπέρ της διαχείρισης και έχουν καταθέσει προτάσεις εδω και ένα χρόνο.

Κατήγγειλε τέλος πως τα σχέδια των υπουργών είναι να εκβιάσουν τις δημοτικές αρχές και τους πολίτες.
Αν δεν αντιδράσουμε οδεύουμε σε ένα μεγάλο οικονομικό σκάνδαλο που θα έχει την υπογραφή της Περιφέρειας & της Κυβέρνησης


korinthostv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες