ΕΞΑΝΕΜΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΛΠΙΔΕΣ ΤΟΥ Α.Ο. ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ ΓΙΑ ΑΝΟΔΟ ΣΤΗΝ Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ META THN ΗΤΤΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΣ ΚΛΕΝΙΑ ΜΕ 4-3! (VIDEO) - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, Απριλίου 25, 2017

ΕΞΑΝΕΜΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΛΠΙΔΕΣ ΤΟΥ Α.Ο. ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ ΓΙΑ ΑΝΟΔΟ ΣΤΗΝ Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ META THN ΗΤΤΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΣ ΚΛΕΝΙΑ ΜΕ 4-3! (VIDEO)

Επιμέλεια Ρεπορτάζ: Γιάννης Β.Καραπανάγος

Ένας συναρπαστικός ποδοσφαιρικός αγώνας, για γερά νεύρα,διεξήχθη την Κυριακή, 23 Απριλίου 2017, στην Κλένια, μεταξύ της τοπικής ομάδας Π.Α.Σ. Κλένια και του Α.Ο.Περαχώρας.
Το σκορ, 4-3 υπέρ της Κλένιας, αποδεικνύει την αγωνία των φιλάθλων και το θέαμα που πρόσφεραν οι ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων, με τη βοήθεια των άριστων καιρικών συνθηκών.....

Επίσης, οι φίλαθλοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν δύο εκπληκτικά γκολ, ένα από κάθε ομάδα, που άφησαν άφωνους τους φιλάθλους και θα μπορούσαν να προταθούν για βραβείο καλύτερων κορινθιακών τερμάτων αγωνιστικής περιόδου 2016-2017.

Σημειώνεται ότι και οι δύο ομάδες ήθελαν οπωσδήποτε την νίκη για να έχουν ελπίδες στο κυνήγι της δεύτερης ή τρίτης θέσης του βαθμολογικού πίνακα της Β΄ Κατηγορίας που οδηγούν στα σαλόνια του κορινθιακού ποδοσφαίρου, δηλαδή στην Α΄ Κατηγορία. 

Δύο λεπτά μετά το σφύριγμα της έναρξης του αγώνα, η Κλένια κέρδισε πέναλτι και προηγήθηκε με 1-0, ενώ ταυτόχρονα ο παίκτης της Περαχώρας Θ. Τσώκος αποβλήθηκε, με απευθείας κόκκινη κάρτα, γιατί, σύμφωνα με τον διαιτητή κ. Ιωάννη Νεοφυτιάδη ''αποστέρησε από την αντίπαλη ομάδα επίτευξη τέρματος παίζοντας την μπάλα με το χέρι''. 

Στη συνέχεια η Περαχώρα προσπάθησε να συνέλθει από το διπλό σοκ και να βρει τους ρυθμούς της, αλλά οι γηπεδούχοι, μετά από ωραία επιθετική προσπάθεια των παικτών τους, πέτυχαν και δεύτερο γκολ, στο 20ο λεπτό. 

Έκτοτε οι φίλαθλοι της Περαχώρας θα μπορούσαν να θεωρήσουν ως τυπική διαδικασία την ήττα της ομάδας τους, αλλά οι παίκτες της είχαν διαφορετική γνώμη. Δεν παρέδωσαν τα όπλα και μεταμορφώθηκαν αγωνιστικά, σαν να τους κτύπησε κάποιος με μαγικό ραβδάκι, παρουσιάζοντας πολλές από τις αρετές τους. 

Με πάθος και ψυχικά αποθέματα ισορρόπησαν εντελώς το παιχνίδι, καλύπτοντας, αν και δέκα, όλα τα μήκη και τα πλάτη του γηπέδου και η υπεροχή τους καρποφόρησε στο 29ο λεπτό, όταν με σουτ-κεραυνό του Αργύρη Τζογανάκου, έξω από την μεγάλη περιοχή και πλάγια θέση, μείωσαν το σκορ σε 2-1. Ήταν ένα εκπληκτικό γκολ, αποζημιώνοντας τους φιλάθλους που πήγαν στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν τον αγώνα.

Πριν οι παίκτες της Κλένιας προλάβουν να συνέλθουν και να αντιδράσουν, δέχτηκαν και δεύτερο γκολ, από τον συνήθη ύποπτο στο σκοράρισμα και αρχηγό της ομάδας Παναγιώτη Κόντη, στο 36ο λεπτό. Έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια, με τη λήξη του α΄ ημιχρόνου, ισόπαλες 2-2.
Στο δεύτερο ημίχρονο η Κλένια παρουσίασε ελαφρά εδαφική υπεροχή και προηγήθηκε με 3-2, πετυχαίνοντας ο Ν. Δήμας το δεύτερο εκπληκτικό τέρμα του αγώνα, στο 81ο λεπτό, μιμούμενος τον Αργύρη Τζογανάκο.


Οι φιλοξενούμενοι και πάλι αντέδρασαν, με αποτέλεσμα στο 85ο λεπτό να κερδίσουν πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε ο Στέλιος Μαραγκουδάκης με επιτυχία, ισοφαρίζοντας σε 3-3, ενώ ο διαιτητής απέβαλε, με απευθείας κόκκινη κάρτα, τον ποδοσφαιριστή της Κλένιας Β. Μουλούδη ''διότι στο παραπάνω λεπτό αποστέρησε από την αντίπαλη ομάδα προφανή ευκαιρία επίτευξης τέρματος''. 

Ένα λεπτό αργότερα, στο 86ο, ο διαιτητής απέβαλε και τον αρχηγό της ομάδας της Περαχώρας Παναγιώτη Κόντη γιατί, μετά από την επίτευξη του τέρματος με πέναλτι, από τον Στέλιο Μαραγκουδάκη, εξύβρισε ''προς άγνωστη κατεύθυνση'', σύμφωνα με το φύλλο αγώνα. 
 
Με την αποβολή του Παναγιώτη Κόντη εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο οι προπονητές και των δύο ομάδων, Δ. Ρέμμας (ΠΑΣ Κλένια) και Γ. Καρυώτης (Α.Ο.Περαχώρας), τους οποίους ο κ. Νεοφυτιάδης ''απομάκρυνε'' εκτός αγωνιστικού χώρου γιατί δεν παρέμειναν στα όρια της τεχνικής τους περιοχής, παρά τις συστάσεις του. 

Το τελικό σκορ, 4-3, επιτεύχθηκε στο 89ο λεπτό του αγώνα, μετά από συνδυασμό των επιθετικών παικτών των γηπεδούχων. 

Μετά τα αποτελέσματα της 26ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος, ο Άγιος Γεώργιος προηγείται, αφού κατέχει μόνιμα την πρώτη θέση, με 65 βαθμούς, ο Α.Ο. Σπαθοβουνίου είναι στη δεύτερη θέση με 49 βαθμούς, στην τρίτη θέση η Δάφνη Εξαμιλίων με 45 βαθμούς, στην τέταρτη ο ΠΑΣ Κλένια με 43, στην πέμπτη οι Άγιοι Θεόδωροι με 41 και στην έκτη θέση ο Α.Ο.Περαχώρας, επίσης με 41 βαθμούς. 

Οπότε εξανεμίζονται οι ελπίδες του Α.Ο.Περαχώρας για διεκδίκηση μιας εκ των θέσεων που οδηγούν στην Α΄ Κατηγορία.

Η διαιτησία του αγώνα δεν υπέπεσε σε λάθη. Οι υποδείξεις του διαιτητή κ. Νεοφυτιάδη και των δύο βοηθών του, κ.κ. Ν. Τριαντάφυλλου και Χ. Βλαχοπάνου ήταν σωστές και οι όποιες διαμαρτυρίες των γηπεδούχων δεν ευσταθούν. 
 
Όμως η αυστηρή απόφαση του κ. Νεοφυτιάδη να αποβάλει τον αρχηγό της ομάδας της Περαχώρας Παναγιώτη Κόντη, για εξύβριση ''προς άγνωστη κατεύθυνση'', στο 86ο λεπτό του αγώνα, ώστε η Περαχώρα στη συνέχεια να αγωνιστεί με εννέα παίκτες στα υπόλοιπα κρίσιμα 11 λεπτά -τα 4 του β΄ημιχρόνου και τα επτά λεπτά των καθυστερήσεων- έδωσε λαβή για ποικίλα σχόλια και αφορμή για υποθέσεις ότι ο κ. Νεοφυτιάδης ''έσφαξε την Περαχώρα με το βαμβάκι''.


Ο Β΄ βοηθός κ. Χρήστος Βλαχοπάνος, Πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών, ο οποίος στις εκλογές του Συνδέσμου, που πραγματοποιήθηκαν τη Δευτέρα, 24η Απριλίου 2017, επανεκλέχτηκε στο Διοικητικό Συμβούλιο, συγκεντρώνοντας τις περισσότερες ψήφους


Αναμφισβήτητα ο κ. Νεοφυτιάδης δεν είναι τυχαίος διαιτητής. Είναι έμπειρος και έχει σφυρίξει σε αγώνες της Super League κατά την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Δικαιολογημένα η ΕΠΣ Κορινθίας θα μπορούσε να ισχυριστεί ότι ήταν η καλύτερη επιλογή για έναν αγώνα τεράστιου βαθμολογικού ενδιαφέροντος, όπως ο αγώνας ΠΑΣ Κλένια-Α.Ο.Περαχώρας. Ειδικά μετά τα όσα διαδραματίστηκαν στον αγώνα του Α.Ο.Περαχώρας-Α.Ο.Σπαθοβουνίου, την 26η Μαρτίου 2017.

Παρόλα αυτά δύο εύλογα ερωτήματα τίθενται προς τον κ. Νεοφυτιάδη:
1ο.- Μέχρι το 86ο λεπτό, που αποβλήθηκε, ο Παναγιώτης Κόντης ήταν ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που εξύβρισε και μάλιστα ''προς άγνωστη κατεύθυνση'', κατά τη διάρκεια του αγώνα; Όλοι οιποδοσφαιριστές της Κλένιας είχαν επιδείξει κόσμια συμπεριφορά; Φυσικά όχι. Ορισμένοι εξύβριζαν, σε κάποιες φάσεις και ακούστηκανμέχρι την εξέδρα. Γιατί δεν επέδειξε την ίδια ευαισθησία και προς αυτούς τους ποδοσφαιριστές; Γιατί απέβαλε τον αρχηγό της ομάδας, αμέσως μετά την ισοφάριση, στο 86ο λεπτό και ενώ οι παίκτες της Περαχώρας πανηγύριζαν και μάλιστα τέσσερις αγωνιστικές πριν τη λήξη του Πρωταθλήματος;

2ο.-Αφού τον κ. Νεοφυτιάδη τον διακρίνει ευαισθησία κατά της εξύβρισης, γιατί δεν κατέγραψε στο φύλλο αγώνα ότι συγκεκριμένοι οπαδοί της γηπεδούχου ομάδας εξύβρισαν, αρκετές φορές κατά τη διάρκεια του αγώνα, τα Θεία τον ίδιο και τον α΄ βοηθό του κ. Βλαχοπάνο με ακατανόμαστες εκφράσεις;

Τουλάχιστον ο παρατηρητής του αγώνα κατέγραψε τις εξυβρίσειςαυτές; Πολύ φοβάμαι πως όχι.

Επομένως, τα συμπεράσματα δικά σας, λαμβάνοντας υπόψη ότι την επόμενη Κυριακή ο ΠΑΣ Κλένια αγωνίζεται με τη Δάφνη Εξαμιλίων και η Περαχώρα με τον ΠΑΣ Κύψελο, στο γήπεδο των Εξαμιλίωνεπειδή η έδρα της έχει τιμωρηθεί.

ΠΑΣ ΚΛΕΝΙΑ: Κ. ΓΚΙΚΑΣ, Ι. ΣΚΟΥΡΤΗΣ, Γ. ΣΚΟΥΠΑΣ, Γ. ΡΕΚΛΕΙΤΗΣ, Γ. ΣΚΟΥΡΤΗΣ, Β. ΣΚΟΥΠΑΣ, Π. ΜΠΑΚΛΩΡΗΣ, Ι. ΜΑΚΡΗΣ, Δ. ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ, Γ. ΣΚΟΥΡΤΗΣ, Ν. ΔΗΜΑΣ, Β. ΣΚΟΥΠΑΣ, Π. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ, Β. ΜΟΥΛΟΥΔΗΣ, Λ. ΜΠΑΚΛΩΡΗΣ, Π. ΣΚΟΥΠΑΣ, Ε. ΣΚΟΥΡΤΗΣ, Α. ZYLALI

Α.Ο.ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ: Π. ΤΣΙΟΥΜΠΑΣ, Σ. ΜΑΡΑΓΚΟΥΔΑΚΗΣ, Δ. ΛΙΝΤΑΣ, Ι. ΚΑΛΟΓΕΡΗΣ, Θ. ΤΣΩΚΟΣ, Π. ΔΟΣΧΟΡΗΣ, Σ. ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ, Χ. ΚΥΡΙΑΖΗΣ, Α. ΤΖΟΓΑΝΑΚΟΣ, Γ. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ, Π. ΚΟΝΤΗΣ, Σ. ΓΕΩΡΓΑΣ, Β. ΦΟΡΤΗΣ, Δ. ΚΟΝΤΗΣ, Χ. ΝΙΚΟΛΟΥ, Δ.ΤΣΟΜΠΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες