Η Κυβέρνηση ΤΣΙΠΡΑ πανηγυρίζει για το πλεόνασμα - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, Απριλίου 27, 2017

Η Κυβέρνηση ΤΣΙΠΡΑ πανηγυρίζει για το πλεόνασμα


Εισήγηση
Η Κυβέρνηση ΤΣΙΠΡΑ πανηγυρίζει για το πλεόνασμα.Το πλεόνασμα των 4 μονάδων να μην σταλεί στον δανειστή Κοσμοκράτορα και Παγκόσμιο Δικτάτορα ΡΟΤΣΙΛΝΤ, ως είθισται συμβαίνει με όλες τις Κυβερνήσεις...

Προέχει η διάσωση του Ελληνικού Λαού.

Αυτό το πλεόνασμα προέρχεται από το αίμα του Ελληνικού Λαού.

Ότι έσοδα έχει η Ελλάς, οι μαριονέτες πολιτικοί, τα στέλνουν στο αφεντικό τους. Έτσι δεν μπορεί να υπάρξει ανάπτυξη, και προκοπή για την Ελλάδα.

Εάν ο ΤΣΙΠΡΑΣ το πλεόνασμα το στείλει στο αδηφάγον ών τον ΡΟΤΣΙΛΝΤ, τότε θα έχει πολύ μεγάλες ευθύνες.

Στον ΤΣΙΠΡΑ υποσχέθηκαν οι δανειστές διαγραφή μέρος του χρέους, αρκεί να ψηφίσει τα νέα μέτρα στη Βουλή, για την Αξιολόγηση.

Προεκλογικώς ο ΤΣΙΠΡΑΣ είχε υποσχεθεί ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ, αντί αυτού, τα Μνημόνια των δανειστών του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, υπογράφονται συνεχώς και αεννάως, η Δρακουλέσκου πηγαινοέρχεται στην Αθήνα, και ο Λαός στενάζει!!!

Ο Πρόεδρος ΤΡΑΜΠ δήλωσε για την Ελλάδα ότι διέρχεται μια τραγωδία!!!

Mε ΤΣΙΠΡΑ & ΚΥΡΙΑΚΟ δεν πρόκειται ποτέ να βγούμε από τα Μνημόνια, διαρκώς χρεωμένοι θα είμαστε στο αφεντικό τους τον παγκόσμιο Δικτάτορα ΡΟΤΣΙΛΝΤ.

ΤΣΙΠΡΑΣ & ΚΥΡΙΑΚΟΣ είναι όπως ο EMMANOUEL MACRON της Γαλλίας, & ΜΕΡΚΕΛ-ΣΟΥΛΤΖ Γερμανίας, δηλαδή υπηρέτες του ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!

Οι δανειστές του ΡΟΤΣΙΛΝΤ (ΔΝΤ & ΕΚΤ) υπόσχονται όταν ψηφιστούν τα νέα μέτρα, (μείωση συντάξεων-αφορολόγητο-εργασιακά) κ.λ.π., να διαγράψουν μέρος του χρέους.

ΚΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΨΕ!!!!!!!!!!!!!

Η Χρεοκοπία της Ελλάδος ήταν προαποφασισμένη από τους Κοσμοκράτορες!!!

Η Χρεοκοπία ήταν στημένη από τους δανειστές του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, και τους εδώ πολιτικούς απατεώνες.

Τώρα ο ΤΣΙΠΡΑΣ προσπαθεί να δημιουργήσει πλεόνασμα, στίβοντας και πίνοντας το αίμα του Ελληνικού Λαού, για να το δώσει στα αφεντικά του!!!

Οι εχθροί της Ελλάδος Τουρκία & Αλβανία βρυχώνται σαν λιοντάρια.

Χωρίς χρήματα πως θα τα βγάλουμε πέρα σε ενδεχόμενο πόλεμο;;; εάν το πλεόνασμα το δώσουμε στους δανειστές του συγκροτήματος ΡΟΤΣΙΛΝΤ;;;

Ενώ Τούρκοι, Αλβανοί , «μετανάστες», έρχονται, η Ελληνική νεολαία έχει χαζέψει με το SURVEYOR στο χαζοκούτι της T.V…………………….

Ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η Ελλάδα κάθεται επάνω στο ΧΡΥΣΟ & ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, (μέχρι να τα πάρει ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ), και ουδείς πολιτικός, βαμπίρ της Σιωνιστικής παγκοσμιοποίησης, ενδιαφέρεται.

Kατά τα άλλα «πέρα βρέχει»!!!

ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΥΠΑΙΟΣ

Διεθνολόγος/Αναλυτής Γεωπολιτικής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες