ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΙΠΕΡΙ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΤΡΙΤΗΣ - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, Απριλίου 12, 2017

ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΙΠΕΡΙ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΤΡΙΤΗΣ

Το Ισλάμ είναι εδώ…




Στις 26 Μαρτίου 2017 η Πακιστανική Κοινότητα στην Ελλάδα, διοργάνωσε στην Τεχνόπολη στο Γκάζι, με την ευγενική “χορηγία” του αναρχοαυτόνομου Δημάρχου Αθηναίων Γιώργου Καμίνη,..

εκδήλωση με τη συμμετοχή μικρών παιδιών τα οποία εμφανίστηκαν στην κατάμεστη αίθουσα με στρατιωτική παράταξη, ντυμένα με στρατιωτική στολή παραλλαγής (κομάντος), κραδαίνοντας ψεύτικα όπλα (ευτυχώς) και αλαλάζοντας υπέρ του Αλλάχ τους!

Είναι δεδομένο, ότι αυτή η “στρατιωτική” φιέστα η οποία παρέπεμπε σε υπερακραίες ισλαμικές εκδηλώσεις, “στήθηκε” για να θυμίσει στον κοιμώμενο βαθιά ελληνικό λαό πως το Ισλάμ είναι εδώ, έτοιμο να διεκδικήσει τα “δικαιώματά” του, “δικαιώματα” τα οποία καταπατούνται, “δικαιώματα” που στοχευμένα παραχώρησαν όλες οι κυβερνήσεις της επάρατης Μεταπολιτεύσεως και δη των σημερινών Μπολσεβίκων του ΣΥΡΙΖΑ και των δοσίλογων των ΑΝΕΛ!   
Υπενθυμίζουν στον αποχαυνωμένο ελληνικό λαό, ότι το μίσος κατά της Ορθοδόξου Ελλάδος καλλιεργείται από την μικρή ηλικία και αυτό το μίσος “εκφράζεται” διά των όπλων! Όταν η “Δημοκρατική” Ελλάδα “κοιμάται” και δίνει απόλυτη ελευθερία κινήσεων σε όλους αυτούς που ως στίφη έχουν καταλάβει την Πατρίδα μας! Όταν απάτριδες και καλοπερασάκηδες Έλληνες επιχειρηματίες δίνουν εργασία σε αυτούς, αφήνοντας ελληνικές οικογένειες να πεινούν! Όταν η Πολιτεία καλύπτει όλα τα έξοδά των “εισβολέων” που αυτή τη στιγμή είναι χιλιάδες, διαμένοντες σε όλη την Ελλάδα, είτε σε κέντρα φιλοξενίας, είτε σε νοικιασμένα διαμερίσματα.
Ωστόσο, σήμερα τα όπλα είναι ψεύτικα, αύριο – μεθαύριο όμως, πιθανότατα να είναι αληθινά. Γιατί, η Σουηδία δεν είναι πολύ μακριά! Γιατί, η Αίγυπτος είναι πολύ κοντά!


Ο Παυλόπουλος απεμπόλησε τις αποζημιώσεις και το κατοχικό δάνειο…


Προ ολίγων ημερών ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος καλοδέχτηκε στην Αθήνα και το Προεδρικό Μέγαρο τον Πρόεδρο της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας Φρανκ – Βάλτερ Σταϊνμάιερ και μεταξύ των άλλων του είπε:
Η Ελλάδα δεν πρόκειται να διεκδικήσει τις αποζημιώσεις και το κατοχικό δάνειο από τη Γερμανία μονομερώς. Κάτι τέτοιο θα ήταν αδιανόητο. Τα διεκδικεί όμως, στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού νομικού πολιτισμού, έχοντας όπως κάθε χώρα το απόλυτο δικαίωμα για κάτι τέτοιο”!

paulopoulos megaro


Έτσι, επί της ουσίας, διά του στόματος του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας παραιτηθήκαμε, ως κράτος επισήμως από την διεκδίκηση των αποζημιώσεων και του κατοχικού δανείου!
Γιατί, πως ερμηνεύετε εσείς, την επίσημη ελληνική θέση “Η Ελλάδα δεν πρόκειται να διεκδικήσει τις αποζημιώσεις και το κατοχικό δάνειο από τη Γερμανία μονομερώς”;; Χαρακτηρίζοντας αυτήν την διεκδίκηση ως αδιανόητη;;
Βεβαίως, θα μου πείτε, δευτερευόντος μας υπενθύμισε πως θα διεκδικήσουμε τις αποζημιώσεις και το κατοχικό δάνειο διά μέσω του ευρωπαϊκού νομικού πολιτισμού!  
Δηλαδή, όπως λέει ο λαός μας: “πιάσε το αυγό και κούρευτο”!
Φίλες και φίλοι, ο Πρόεδρος της Γερμανίας δεν είχε κανένα λόγο να επισκεφθεί αυτήν την χρονική στιγμή την Αθήνα. Αυτή η επίσημη επίσκεψη έγινε, μόνο και μόνο για να καταγραφεί η επίσημη θέση της Ελλάδος στο μείζον ζήτημα των αποζημιώσεων και του κατοχικού δανείου! Ούτως ώστε, να εξυπηρετηθούν τα συμφέροντα της Γερμανίας και ειδικότερα να γεμίσει η προεκλογική “φαρέτρα” της Άγκελας Μέρκελ με “βέλη” προς το γερμανικό ακροατήριο, εν όψει των γερμανικών εκλογών!
Παρά ταύτα, είναι αξιοθρήνητη, ελεεινή και κατάπτυστη, αυτή η δήλωση του κ. Προκόπη Παυλόπουλου! Αποδεικνύει περίτρανα, πως η Ελλάς είναι μια κατεχόμενη χώρα. Είναι μια γερμανική αποικία της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας!!    


Ο γκλαμουράτος πολιτικός της Μυκόνου “χτυπάει” όταν πρέπει…


Αποτέλεσμα εικόνας για βαρβιτσιώτης μυκονος


Ο κ. Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Τομεάρχης Μεταναστευτικής πολιτικής του κόμματος, κληρονόμος της πελατειακής ψήφου του μπαμπά του Γιάννη Βαρβιτσιώτη, είναι ένας από τους γκλαμουράτους πολιτικούς θαμώνες της Μυκόνου!   
Προχθές λοιπόν, αυτός ο υψηλού κύρους πολιτικός σωτήρας της Ελλάδος και του λαού της, παρουσιάσθηκε στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη στον ΑΝΤ1  και πομπωδώς μας είπε:
“Είναι πολύ μεγάλο πρόβλημα όπως αντιμετωπίζουμε την απειλή της Τουρκίας. Δεν μπορώ να βλέπω στα δελτία ειδήσεων από το πρωί ως το βράδυ πολεμικές ασκήσεις και να καλλιεργείται ένα κλίμα πολεμικό. Κάθε φορά που ανέβαινε αυτό το πολεμικό κλίμα, οι μόνοι που κερδίζανε ήταν οι έμποροι όπλων και αυτό το έχουμε πληρώσει πολύ ακριβά”!
Θα θέλαμε να μάθουμε τι μας λέει ο “ποιητής”! Τι ακριβώς ισχυρίζεται ο νεοφιλελεύθερος γιος Βαρβιτσιώτη! Ότι δηλαδή, η Ελλάς δημιουργεί πολεμικό κλίμα στην περιοχή;;
Εάν δεν αντέχεις τα δελτία ειδήσεων κ. Βαρβιτσιώτη, η Μύκονος είναι κοντά για ένα χαλάρωμα! Αφού στη Βουλή, όπως και οι άλλοι Βουλευτές, θα ψηφίσεις ξανά το Μνημόνιο της ΝΔ, αλλά θα καταψηφίσεις το Μνημόνιο του ΣΥΡΙΖΑ, επί παραδείγματι…
Πότε τελικά αυτός ο λαός θα σας “βουλιάξει” ολοσχερώς και θα σας στείλει στα Τάρταρα;; Πότε;; Πότε;;        
Η Γκεμπελική τακτική των ΜΜΕ!


Η τακτική είναι πια γνωστή. Βάζεις – επί παραδείγματι - τον Βαξεβάνη να βγάλει ένα υποτιθέμενο σκάνδαλο εναντίον όποιου θέλουν να αποκαθηλώσουν, του κολλάνε την ρετσινιά του υπόδικου, καταχραστή, δέσμιου ή εξυπηρετητή συμφερόντων και τον αναγκάζουν σε παραίτηση. Έτσι διώχθηκαν Ρακιτζής, Ντογιάκος, Γεωργίου, Σαββαϊδου! Τελευταίο θύμα του Κατεστημένου Συστήματος, η Εισαγγελέας Διαφθοράς κ. Ελένη Ράϊκου. Μόνο ο Στουρνάρας βαστάει γερά, αλλά εκεί δεν τους παίρνει αφού έχει την υποστήριξη του Μάριου Ντράγκι και της Άγκελας Μέρκελ!!


Θα σταματήσει η εγκληματική πολιτική των Προέδρων των ΗΠΑ;;


Ο Μπάρακ Ομπάμα, πρώην, πλέον, Πρόεδρος των ΗΠΑ (ευτυχώς) προώθησε την καταδικαστική απόφαση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ σε βάρος του Ισραήλ για τους εποικισμούς στην Παλαιστίνη, προκειμένου να εκδικηθεί τον άσπονδο εχθρό του, Πρωθυπουργό του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου.
Όμως για τους Τούρκους έποικους που έχουν μεταφερθεί από τα βάθη της Ασίας, οι οποίοι έχουν κατακλίσει την κατεχόμενη Βόρεια Κύπρο και για τον κατοχικό τουρκικό στρατό που παράνομα κατέχει ελληνο-κυπριακό έδαφος δεν ψέλλισε ποτέ ούτε μια κουβέντα!  
Αυτός ο ίδιος πολιτικός, ο Μπάρακ Ομπάμα, είναι υπεύθυνος για την καταστροφή της Συρίας και την ίδρυση και ενδυνάμωση του ISIS μαζί με την επί χρόνια προστατευόμενή του Χίλαρι Κλίντον, που ευτυχώς ο Αμερικανικός λαός δεν “μάσησε” και δείχνοντας ιδιαίτερη ωριμότητα την καταψήφισε στις Προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ στις 8 Νοεμβρίου 2016!
Αυτός ο ίδιος πολιτικός, ο Μπάρακ Ομπάμα, ευθύνεται για τη διάλυση της Λιβύης και τις σφαγές του Λιβυκού λαού. Αυτός ευθύνεται αποκλειστικά για την ανατροπή του Χόσνι Μουμπάρακ της Αιγύπτου και την προώθηση στην Εξουσία του Ισλαμιστή της αδελφότητας των Μουσουλμάνων Μοχάμεντ Μόρσι με σκοπό να δημιουργήσει μια ισχυρή ισλαμική συμμαχία μεταξύ Αιγύπτου και Τουρκίας! 
Αυτός ο ίδιος πολιτικός, ο Μπάρακ Ομπάμα, έστρεψε την Ευρωπαϊκή Ένωση με τη βοήθεια της φίλης του Άγκελας Μέρκελ, σε σύγκρουση με τη Μόσχα!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες