Πριν λίγο στα Ιλίσια! Το Κίνημα Δεν Πληρώνω διέκοψε την "Μελωδία της Δυστυχίας" - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, Απριλίου 28, 2017

Πριν λίγο στα Ιλίσια! Το Κίνημα Δεν Πληρώνω διέκοψε την "Μελωδία της Δυστυχίας"

Πριν λίγο στα Ιλίσια! Το Κίνημα Δεν Πληρώνω διέκοψε την "Μελωδία της Δυστυχίας" στην οποία είχε καταδικάσει η ΔΕΗ μεηθικό αυτουργό την μνημονιακή κυβέρνηση, φτωχή 5μελή οικογένεια με καρκινοπαθή μητέρα....


Την ώρα που τα κυβερνητικά βαποράκια των συμφερόντων προσλαμβάνουν μαέστρους να διευθύνουν την παιανίζουσα χορωδία του κοινωνικού Βατερλώ, δίνουν παχυλούς μισθούς χιλιάδων ευρώ σε ακριβοπληρωμένα γκόλντεν μπόυζ και ξεπουλάνε τη ΔΕΗ για ένα κομμάτι ψωμί, καταδικάζουν στο σκοτάδι φτωχούς και άρρωστους συμπολίτες μας.
Το Κίνημα Δεν Πληρώνω θα συνεχίσει, σε πείσμα των μνημονιακών εγκάθετων, να μετατρέπει την Αντίσταση από σύνθημα, σε πράξη και πολιτική δράση.
Θα είμαστε με συνέπεια στο πλευρό των συμπολιτών μας ώστε να μην μείνει κανένας μόνος του στην κρίση.
Κανένα σπίτι χωρίς ρεύμα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες