Αγωγή Σίας Αναγνωστοπούλου κατά της εταιρίας «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΑΕ» - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, Απριλίου 28, 2017

Αγωγή Σίας Αναγνωστοπούλου κατά της εταιρίας «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΑΕ»


Η αγωγή αφορά σε συκοφαντικό δημοσίευμα της συγκεκριμένης εφημερίδας τον Μάιο του 2016, για το δημοσίευμα περί διορισμού «ως μετακλητού, του ρεμπέτη αδερφού της»....

Την ερχόμενη Πέμπτη 4 Μαΐου, συζητείται στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών η αγωγή που άσκησε η βουλετής του ΣΥΡΙΖΑ Σία Αναγνωστοπούλου κατά του «Πρώτου Θέματος», για προσβολή προσωπικότητας.

Η αγωγή αφορά σε συκοφαντικό δημοσίευμα της συγκεκριμένης εφημερίδας τον Μάιο του 2016, για το δημοσίευμα περί διορισμού «ως μετακλητού, του ρεμπέτη αδερφού της». Το δημοσίευμα μάλιστα αναπαράχθηκε στο διαδικτυακό τόπο της συγκεκριμένης εφημερίδας και στη συνέχεια σε δεκάδες ιστοσελίδες. Ας σημειωθεί ότι η εφημερίδα κλήθηκε με εξώδικη δήλωσή της βουλευτού, να ανακαλέσει το δημοσίευμα, πλην όμως επέλεξε αντί της αποκατάστασης της αλήθειας να δημοσιεύσει τμήμα μόνο του εξωδίκου και μάλιστα στη στήλη των επιστολών.

«Η κατάθεση αγωγών κατά εφημερίδων δεν υπήρξε ποτέ έως σήμερα επιλογή μου. Η πολιτική κριτική είναι ευπρόσδεκτη και αναγκαία. Όχι όμως και η συστηματική συκοφαντία και η παραποίηση της αλήθειας. Η συγκεκριμένη αγωγή αποτελεί το έσχατο μέσο προκειμένου να προστατευθεί η προσωπικότητα και η αξιοπρέπειά μου από τις συνεχείς υβριστικές και συκοφαντικές επιθέσεις, που εκπορεύονται ιδίως από το συγκεκριμένο μέσο, το οποίο έχει επιλέξει να στοχοποιεί οποιονδήποτε και οποιαδήποτε αντιστέκεται με το επιστημονικό έργο και τη στάση ζωής στην εθνικιστική, σοβινιστική και σεξιστική του τοποθέτηση», σημείωσε η Σία Αναγνωστοπούλου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες