ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ Όχι στις απολύσεις - Μόνιμη σταθερή δουλειά για όλους - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, Απριλίου 25, 2017

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ Όχι στις απολύσεις - Μόνιμη σταθερή δουλειά για όλους


Νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν σήμερα Τρίτη 25 Απρίλη στο Δημαρχείο Κορίνθου εργαζόμενοι συμβασιούχοι του Δήμου Κορινθίων....

Η παράσταση έγινε μετά και την απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου να ακυρώσει την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου που αρνείται να παρατείνει τις συμβάσεις τους.

Σε δελτίο Τύπου, η Επιτροπή Αγώνα αναφέρει: «Η απόφαση της Αποκεντρωμένης είναι καθοριστική, γιατί ακυρώνει την μία και μοναδική απόφαση συλλογικού οργάνου του Δήμου Κορινθίων για το θέμα μας, αφού ο δήμαρχος Κορίνθου έχει αποφύγει επιμελώς να βάλει την υπογραφή του σε επίσημο έγγραφο και αφήνει τους δημοτικούς του συμβούλους να εκτίθενται και να ψηφίζουν 2 φορές μάλιστα παράνομα.

Ο δήμαρχος κρύβεται πίσω από την αρνητική απόφαση της προσωρινής διαταγής του δικαστηρίου το Δεκέμβριο του 2016, "ξεχνάει" όμως ότι ενδιάμεσα έχει βγει και νέος νόμος και εγκύκλιοι, που τον καλούν να εφαρμόσει το νόμο, αλλά και η απόφαση της αποκεντρωμένης που θεωρεί παράνομη την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Προκαλεί μάλιστα εντύπωση η "σιγουριά" του και η διάθεσή του να προκαταβάλει και την απόφαση του δικαστηρίου για τα ασφαλιστικά μέτρα λες και έχει δεδομένη την αρνητική απόφαση από κάπου.

Σήμερα για μια ακόμα φορά ο δήμαρχος ξέροντας για την κινητοποίησή μας εξαφανίστηκε, όπως κάνει κάθε φορά. Αρνείται να μας δει. Δεν μας πειράζει, μας βλέπει ο λαός της Κορίνθου, που κρίνουν θετικά τη στάση και τον αγώνα μας, γι΄ αυτό άλλωστε δημοτικές παρατάξεις, κόμματα, μαζικοί φορείς, σωματεία ακόμα και ο μητροπολίτης Κορίνθου με ανακοίνωσή του είναι στο πλευρό μας απομονώνοντας το δήμαρχο και τη Δημοτική Αρχή.

Συνεχίζουμε τον αγώνα. Τη Δευτέρα 1 Μάη θα είμαστε στην απεργιακή συγκέντρωση στα Περιβολάκια στις 10.30 π.μ.».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες