Πολεμικό αεροσκάφος στην... εθνική οδό -Εντυπωσιακές εικόνες - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, Απριλίου 05, 2017

Πολεμικό αεροσκάφος στην... εθνική οδό -Εντυπωσιακές εικόνες


Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η μεταφορά του μαχητικού από την Τανάγρα στο αεροδρόμιο του Τατοίου μέσω της εθνικής όδου Αθηνών – Λαμίας...

Με χαμηλή ταχύτητα κινήθηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης τα οχήματα στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας, στο ρεύμα προς Αθήνα, λόγω μεταφοράς πολεμικού αεροσκάφους από την Τανάγρα στο Τατόι.

Η ταχύτητα των οχημάτων δεν ξεπερνούσε τα 50 χιλιόμετρα. Τα μέτρα ίσχυαν από τον ανισόπεδο κόμβο Τανάγρας μέχρι τη γέφυρα Καλιφτάκη, ενώ οι διαβάσεις παρέμειναν ανοικτές για όσους ήθελαν να ακολουθήσουν άλλες διαδρομές.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες