Δημήτρης Μπινιάρης: "Το Σάββατο παίζει η πόλη της Κορίνθου και το μέλλον της" - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, Απριλίου 25, 2017

Δημήτρης Μπινιάρης: "Το Σάββατο παίζει η πόλη της Κορίνθου και το μέλλον της"

 "Το Σάββατο παίζει η πόλη της Κορίνθου και το μέλλον της"
ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΙΝΙΑΡΗ ΣΤΟΥΣ ΚΟΡΙΝΘΙΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ
Το Σάββατο στο γήπεδο του Συνοικισμού, θα γίνει ο ποδοσφαιρισκός αγώνας ΠΑΣ Κόρινθος-Πέλοπας Κιάτου...


Απο το αποτέλεσμα του θα κριθεί ο πρωταθλητής που θα ανέβει στην Γ' Εθνική κατηγορία και θα κριθεί επίσης και το μέλλον του ποδοσφαίρου για την πόλη της Κορίνθου.
Αν η Κόιρνθος δεν ανεβάσει φέτος ομάδα στην Γ' Εθνική κατηγορία τα επόμενα χρόνια θα είναι πολύ δύσκολο να τα καταφέρει εξαιτίας των αλλαγών που θα γίνουν στις Εθνικές κατηγορίες.
Απευθύνομαι σήμερα ΔΗΜΟΣΙΑ στους οπαδούς και τους φίλους της ιστορικής ομάδας ΠΑΣ Κόρινθος και το κάνω με πλήρη συνείδηση. Ο αγώνας του Σαββάτου δεν αφορά μόνο τον ΠΑΣ Κόρινθος ή την Κόρινθος 06. αλλά αφορά την πόλη ολόκληρη της Κορίνθου.
Σήμερα μπορεί να είμαστε διχασμένοι αλλά μας δίνεται η μοναδική ευκαιρία το καλοκαίρι να σχεδιάσουμε και πάλι ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ την νέα πορεία στο ποδόσφαιρο της Κορίνθου, που θα οδηγεί με ασφάλεια και σύνεση και πάλι στα σαλόνια του Ελληνικού ποδοσφαίρου.
Απευθύνομαι στους φιλάθλους και οπαδούς της Κορίνθου και τους δηλώνω ότι:
ΕΓΓΥΩΜΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ.
Το 2015 όταν είχα αναλάβει την διοίκηση της Κορίνθου 06, θεώρησα ύψιστο καθήκον την διάσωση της ιστορικής ομάδας του ΠΑΣ Κόρινθος που βρισκόταν σε δυσχερή βαθμολογική θέση και γνωρίζει ΟΛΗ η πόλη ότι το έκανα χωρίς να σκεφτώ ούτε λεπτό αντιπαροιχές ή να λειτουργήσω μικρόψυχα.
Σέβομαι απόλυτα την ομάδα του Πέλοπα Κιάτου και την προσπάθεια της μέσα στο γήπεδο.
Ομως για την Κόρινθο τώρα είναι η ιστορική ευκαιρία να ξαναγράψει νέες σελίδες δόξας στο ποδοσφαιρική βιβλίο της Ελλάδας.
Μένω μακριά απο παρασκήνία, φήμες και κουτσομπολιά που κυκλοφορούν τις τελευταίες ημέρες. Δεν μπορούν αυτά να αγγίξουν την ιστορία της Κορίνθου αλλά και την αξιοπρέπεια των Κορινθίων.
Ως πρόεδρος της Κορίνθου 2006 δεν θα μπώ σε κανένα πλειστηριαμό αξιών και συνειδήσεων.
Μιλώ δημόσια με τους Κορίνθιους φιλάθλους και μόνο.
Αυτά που σήμερα μας χωρίζουν είναι ασήμαντα μπροστά σε όσα μπορούν να μας ενώσουν το Σάββατο το βράδυ για να ξανακάνουμε την Κόρινθο ΜΕΓΑΛΗ.
Πιστεύω ότι μαζί μου συμφωνούν όλοι οι υγιείς φίλαθλοι της πόλης αλλά και οι φορείς που θέλουν μία ομάδα που θα τους ξανακάνει περήφανους.
Η ομάδα του ΠΑΣ Κόρινθος, έχει την ικανότητα, την αξία και το ηθικό ανάστημα να διαμορφώσει το Σάββατο ένα καλύτερο μέλλον.
Είναι στο χέρι της διοίκησης των παικτών και των οπαδών του ΠΑΣ Κόρινθος πλέον αν θα ξαναφέρουν χαμόγελο στα χείλη των χιλιάδων συμπολιτών μας ή θα μείνουμε στην μιζέρια για αρκετά χρόνια και στον διχασμό.
Είναι στο χέρι τους αν θα ονειρευτούμε και πάλι ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ή θα μείνουμε να διαμοιράζουμε την φτώχεια και την γκρίνια στα τοπικά πρωταθλήματα.
Εχουμε κάνει όλοι λάθη αλλά ήρθε η στιγμή να κοιτάξουμε μπροστά.
Φίλαθλοι της Κορίνθου,
Ας αφήσουμε στην άκρη, πικρίες, εγωϊσμούς και συγκρούσεις.
Μπορούμε να αναστήσουμε το ποδόσφαιρο της Κορίνθου και να το ξαναφέρουμε στην θέση που του αρμόζει.
Είμαστε πολλοί, είμαστε αποφασισμένοι και θα κάνουμε ότι χρειαστεί για αυτό.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ μπορούμε να δοξάσουμε και πάλι την ΠΟΛΗ ΜΑΣ.
Είναι η στιγμή που όλοι μας πρέπει να αναλάβουμε τις ευθύνες που μας αναλογούν.
ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ.
Το Σάββατο το βράδυ δεν θα κερδίσει κάποιος προσωπικά  αλλά η Κόρινθος, η πόλη μας και οι φίλαθλοι της.
ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ...
Δημήτρης Μπινιάρης
Πρόεδρος Κορίνθου 2006

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες