Στέλλα Εικοσπεντάκη: Ομολογία - σοκ του πατέρα της: «Την έπνιξα και την πέταξα στα σκουπίδια» - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, Απριλίου 28, 2017

Στέλλα Εικοσπεντάκη: Ομολογία - σοκ του πατέρα της: «Την έπνιξα και την πέταξα στα σκουπίδια»


Τραγική κατάληξη είχε η υπόθεση της εξαφάνισης της 6χρονης Στυλιανής Εικοσπεντάκη στην Αγία Βαρβάρα. Αστυνομικοί, λίγο πριν τα μεσάνυχτα (Πέμπτη 27/8) βρήκαν το άψυχο σώμα του κοριτσιού σε κάδο απορριμμάτων, μόλις 150 μέτρα από το σπίτι της οικογένειας...
Ρεπορτάζ: Νικόλ Παπάζογλου
Φωτορεπορτάζ: Λευτέρης Παρτσάλης
To άψυχο σώμα του άτυχου κοριτσιού ήταν τοποθετημένο μέσα σε σακούλα σκουπιδιών. Σύμφωνα με πληροφορίες οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν ότι το παιδί στραγγαλίστηκε, ωστόσο για τα ακριβή αίτια του θανάτου θα αποφανθεί ο ιατροδικαστής, ο οποίος βρέθηκε αμέσως στο σημείο.

Δράστης ο πα-τέρας

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 61χρονος πατέρας του άτυχου κοριτσιού, απόστρατος αστυνομικός, μετά από πολύωρες ανακρίσεις «έσπασε» και ομολόγησε ότι έπνιξε το ίδιο του το παιδί και υπέδειξε στους αστυνομικούς το σημείο στο οποίο είχε πετάξει το άψυχο κορμάκι του.
Ο άνδρας, λίγο μετά την εύρεση της 6χρονης ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη του, την οποία απέδωσε στην «κακιά στιγμή».
Μάλιστα πρόβαλλε τη δικαιολογία πως το παιδί έκλαιγε επειδή έλειπε η μητέρα του από το σπίτι καθώς είχε εισαχθεί σε νοσοκομείο για επέμβαση.
Ο πατέρας της 6χρονης είπε στους Αστυνομικούς πως προσπαθώντας να ηρεμήσει το παιδί το πήρε αγκαλιά, το έσφιξε λίγο παραπάνω και τελικά η εξάχρονη πέθανε.
1dsds 2
Το σημείο όπου βρέθηκε η σορός της 6χρονης 
Άλλωστε, έμπειροι αξιωματικοί του Τμήματος Δίωξης Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής είχαν εδώ και πολλές ώρες εντοπίσει τις αντιφάσεις του για τις συνθήκες εξαφάνισης του παιδιού, το οποίο αντιμετώπιζε κινητικά προβλήματα.

Το χρονικό της υπόθεσης που πάγωσε το Πανελλήνιο

Όλα ξεκίνησαν το πρωί της Πέμπτης (27/04/2017) όταν ο πατέρας της 6χρονης κατήγγειλε στην Ελληνική Αστυνομία ότι εξαφανίστηκε μυστηριωδώς η κόρη του.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πατέρας, πρώην αστυνομικός στο επάγγελμα, δήλωσε στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα ότι το παιδί του, το οποίο αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα εξαφανίστηκε από το σπίτι τους στην Αγία Βαρβάρα ενώ ο ίδιος κοιμόταν.
Όπως υποστήριξε στους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αγίας Βαρβάρας, ο 60χρονος πατέρας, το πρωί που ξύπνησε, δεν βρήκε στο κρεββάτι την κόρη του.
Μάλιστα, ο ίδιος, αφού διαπίστωσε την εξαφάνιση της κόρης του, δεν επικοινώνησε αμέσως με την Αστυνομία, αλλά πήγε το δίδυμο αδερφάκι της, ένα άλλο κοριτσάκι, στο σχολείο και στη συνέχεια ενημέρωσε τις Αρχές.
Το σπίτι της οικογένειας στην Αγία Βαρβάρα
6xronh spiti copy
Να σημειωθεί πως η μητέρα των δυο παιδιών και σύζυγος του 61χρονου βρισκόταν στο νοσοκομείο για να κάνει μια επέμβαση.
Παράλληλα, ο πατέρας της 6χρονης ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς πως έχει προβλήματα υγείας και λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή, η οποία του προκαλεί λήθαργο και βαρύ ύπνο τις νυχτερινές ώρες.
Δείτε τι μετέδωσε από το σημείο όπου βρέθηκε το πτώμα της 6χρονης η ρεπόρτερ του Newsbomb.gr, Νικόλ Παπάζογλου:

newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες