Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγιων Θεοδώρων - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, Απριλίου 25, 2017

Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγιων Θεοδώρων


Παρακαλούμε όπως προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα (Ιάσονος & Εθν. Αντιστάσεως) την 28η Απριλίου 2017, ημέρα Παρασκευή και ώρα 8:30 π.μ. για συζήτηση και λήψη απόφασης επί των κατωτέρω θεμάτων της ημερήσιας διάταξης...

1.Έγκριση δαπάνης - Διάθεση πίστωσης δημοτικού προΰπολογισμού οικονομικού έτους 2017 προς κάλυψη δαπανών συνδρομής για την συμμετοχή του Δήμου στην ηλεκτρονική πλατφόρμα παρουσιάσεων e-postirixis της ΔήμοςNet.

2.Έγκριση έκδοσης εντάλματος προπληρωμής προς κάλυψη δαπανών μετακίνησης εκπροσώπων του Δήμου στην Πορτογαλία και ορισμός υπολόγου.

3.Έγκριση ή μη του 3ου πρακτικού της Επιτροπής Διεξαγωγής Ηλεκτρονικών Διαγωνισμών του Δήμου για την προμήθεια καυσίμων – λιπαντικών για την κίνηση των μεταφορικών μέσων και πετρελαίου θέρμανσης έτους 2016. (επικαιροποίηση της υπ΄αρίθ. 35/2015 μελ. με τις διατάξεις του ν. 4412/2016).

4.Διορισμός πληρεξούσιου δικηγόρου για σύνταξη γνωμοδότησης επί πρότασης – αιτήματος Ζερβού Ναπ. Μιχαήλ κ.λ.π. για τροποποίηση του ισχύοντος ρυμοτομικού σχεδίου - Ο.Τ. 174 - πλησίον Κέντρου Υγείας στο Λουτράκι.

5.Διορισμός πληρεξούσιου δικηγόρου για σύνταξη γνωμοδότησης αναφορικά με τον εξωδικαστικό συμβιβασμό μεταξύ Δήμου και τρίτων.

6.Έγκριση της από 10/4/2017 εξωδίκου δηλώσεως του Δήμου κατά της Κ/ξιας με την επωνυμία ΄΄Κοινοπραξία αλσύλλιο πευκάκια΄΄.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Συμβούλια Δημοτικών Κοινοτήτων &
Τοπικής Κοινότητας

Ο Πρόεδρος
Γκιώνης Αλκ. Γεώργιος
Δήμαρχος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες