ΑΝΕΜΟΣ ΑΓΑΠΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΦΥΣΗΞΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΑΧΩΡΑ! (VIDEO) - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, Μαρτίου 13, 2017

ΑΝΕΜΟΣ ΑΓΑΠΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΦΥΣΗΞΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΑΧΩΡΑ! (VIDEO)


Γράφει ο Γιάννης Β. Καραπανάγος
  • ''Γιατί μπορεί η Ζωή ενός Ανθρώπου να εξαρτάται μόνο από εμάς''!
Ανθρωπιά, Συγκίνηση και Αλτρουϊσμός πλημμύρισαν το ακροατήριο, κατά τη διάρκεια της ημερίδας που διοργάνωσε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Σχολείων Περαχώρας, σε συνεργασία με το Σύλλογο '' 'Οραμα Ελπίδας'', υπό την αιγίδα του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων, με θέμα...

''Η σημασία της εθελοντικής προσφοράς μυελού των οστών. Εγγραφή νέων εθελοντών'', στο Νέο Πνευματικό Κένρο Περαχώρας, το Σάββατο, 11 Μαρτίου 2017. 
Σκοπός της εκδήλωσης να κατανοήσουμε πως, με έναν απλό τρόπο, δίνουμε Ελπίδα για Ζωή σε συνανθρώπους μας με σοβαρές ασθένειες, όπως Λευχαιμία και Λεμφώματα.  

To Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Σχολείων Περαχώρας με τον Κεντρικό Ομιλητή της Ημερίδας  κ. Στάθη Γραφάκο, τον Αντιδήμαρχο κ. Τάσο Σακελλαρίου και τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Στάθη Συλαϊδή

Ο Παιδίατρος-Αιματολόγος-Αναπλ. Διευθυντής Μονάδας κ. Στάθης Γραφάκος
Ο Αντιδήμαρχος κ. Τάσος Σακελλαρίου χαιρετίζει την Ημερίδα
Κεντρικός ομιλητής της ημερίδας ο κ. Στέλιος Γραφάκος, Παιδίατρος-Αιματολόγος, Αναπλ. Διευθυντής Μονάδας, ο οποίος καθήλωσε το κοινό, τόσο με το περιεχόμενο της ομιλίας του όσο και με τις φωτογραφίες που πρόβαλε.   
Η ευαισθησία του ακροατηρίου κορυφώθηκε όταν, πριν τον κεντρικό ομιλητή, ο συγχωριανός μας Βαγγέλης Διαμαντής, Γενικός Γραμματέας του Συλλόγου, που αποτέλεσε και την κινητήρια δύναμη διοργάνωσης της ημερίδας, φανερά βουρκωμένος, αναφέρθηκε στο προσωπικό θέμα υγείας που έχει αντιμετωπίσει. 
Από αριστερά: οι κ.κ. Στάθης Γραφάκος, Βαγγέλης Διαμαντής και Αντώνης Διαμαντής
 
Η ανταπόκριση των συγχωριανών μας αυθόρμητη και αθρόα. Συγκεντρώθηκαν 40 αιτήσεις εθελοντών δοτών του μυελού των οστών. Μπράβο τους! ''Δώσε Ελπίδα, Δώσε Ζωή''!
Σημειώνεται ότι για να εγγραφείς ως εθελοντής δότης Μυελού των οστών/Αιμοποιητικών Κυττάρων στο Εθνικόκαι Παγκόσμιο Αρχείο Εθελοντών Δοτών αρκεί:
1.-Να είσαι μεταξύ 18-45χρόνων, υγιής.
2.-Να συμπληρώσεις αίτηση εγγραφής με τα βασικά και ένα πολύ σύντομο ιατρικό ιστορικό.
3.-Να δώσεις δείγμα στοματικού επιχρίσματος για την εξέταση της ιστικής σου ταυτότητας.   
Ο Δήμαρχος Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων κ. Γιώργος Αλκ. Γκιώνης και η Αντιδήμαρχος κα Μαρία Πρωτοπαππά
  
Στην εκδήλωση ήταν παρόντες ο Δήμαρχος Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων κ. Γιώργος Αλκ. Γκιώνης, οι Αντιδήμαρχοι κα Μαρία Πρωτοπαππά και ο κ. Τάσος Σακελλαρίου, ο οποίος χαιρέτισε την ημερίδα, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Δημήτρης Δρίτσας, Φίλιππας Θυμής και Στάθης Συλαϊδής, Πρόεδροι Τοπικών Συλλόγων και Φορέων και μεγάλος αριθμός καλεσμένων. Συντονίστρια της ημερίδας η κα Γιώτα Μελέτη, Αντιπρόεδρος του Συλλόγου.  
Η Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Σχολείων Περαχώρας κα Γιώτα Μελέτη

Κάτω αριστερά ο Πρόεδρος του Αθλητικού Ομίλου Περαχώρας κ. Δημήτρης Βασιλείου και ο Πρόεδρος του Εξωραϊστικού Συλλόγου Οικιστών Λίμνης Ηραίου κ. Παναγιώτης Θώδης
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης προσφέρθηκαν, από τους διοργανωτές, χειροποίητα προϊόντα, όπως κουλούρια, κέικ, τοπική μπουγάτσα, καφές και αναψυκτικά. 
Από δεξιά: η κα Μαρίκα Κολλιάκου, η κα Νίκη Λάππα και η κα Μίχα Αγγελική του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Σχολείων Περαχώρας
Από αριστερά: κα Γιώτα Μελέτη, Αντιδήμαρχος κ. Τάσος Σακελλαρίου, κα Νίκη Λάππα, κος Στάθης Γραφάκος, κα Αγγελική Μίχα και ο κ. Βαγγέλης Διαμαντής
Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στην Πρόεδρο κα Μαρίκα Κολλιάκου και στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Σχολείων Περαχώρας για την ανάληψη της αξιέπαινης αυτής πρωτοβουλίας και την άψογη διοργάνωση της εκδήλωσης.

Από δεξιά διακρίνονται: Ο Πατέρας Τσαμπίκος Π. Πετρόπουλος,  ο Τεχνικός Διευθυντής του Περαία-Χώρα Radio News και Ταμίας της Ένωσης Φίλων Αρχαιολογικού Μουσείου Περαχώρας κ. Θανάσης Κ. Πρωτοπαππάς και ο Πρόεδρος της Ένωσης Φίλων Αρχαιολογικού Μουσείου Περαχώρας κ. Σωτήρης Πρωτοπαππάς
Ο Πατέρας Σπήλιος Κλουνικιώτης με τη σύζυγό του
Από την πλευρά μας ελπίζουμε και ευχόμαστε η ημερίδα αυτή να αποτελέσει τον κρίκο μιας αλυσίδας ενημερωτικών διαλέξεων, στο Πνευματικό Κέντρο Περαχώρας, που να αφορούν τον άνθρωπο και την καθημερινότητά του.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες