Διπλό τρομοκρατικό χτύπημα στο Λονδίνο – Φυγαδεύτηκε η Μέι [pics] - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, Μαρτίου 22, 2017

Διπλό τρομοκρατικό χτύπημα στο Λονδίνο – Φυγαδεύτηκε η Μέι [pics]


Τουλάχιστον τέσσερις ανθρώπους στο έδαφος, με κάποιους να αιμορραγούν ακατάσχετα και κατά τα φαινόμενα να μην έχουν τις αισθήσεις τους, δείχνουν φωτογραφίες του πρακτορείου ειδήσεων Ρόιτερς από την επίθεση κοντά στο βρετανικό κοινοβούλιο...
Μία από τις φωτογραφίες εικονίζει μια ανθρώπινη σορό κάτω από τους τροχούς ενός λεωφορείου του Λονδίνου.
Ένας ένοπλος έπεσε νεκρός από πυρά της αστυνομίας έξω από το κοινοβούλιο, ανέφερε νωρίτερα ο πρόεδρος της Βουλής των Κοινοτήτων, έπειτα από ισχυρούς κρότους και ένας φωτοειδησεογράφος του Ρόιτερς είπε ότι είδε τουλάχιστον 12 τραυματίες.
Εκπρόσωπος της πρωθυπουργού Τερέζας Μέι δήλωσε ότι είναι ασφαλής. Δεν διευκρίνισε πού βρισκόταν η επικεφαλής της βρετανικής κυβέρνησης όταν διαπράχθηκε η επίθεση.
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ ενημερώθηκε για την κατάσταση στο Λονδίνο, σύμφωνα με ανάρτησή του στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Twitter.
Σύμφωνα με το BBC τουλάχιστον μία γυναίκα είναι νεκρή.
Λίγες στιγμές αργότερα, έπεσε με το όχημα στα κιγκλιδώματα έξω από το κοινοβούλιο. Ο οδηγός βγήκε από το αυτοκίνητο και τρέχοντας πέρασε την πύλη του κοινοβουλίου κρατώντας μαχαίρι. Πρόλαβε να τραυματίσει έναν αστυνομικό, πριν τον πυροβολήσουν οι άνδρες της ασφάλειας και πέσει τραυματίας. Τόσο ο αστυνομικός όσο και ο δράστης είναι τραυματίες και μεταφέρθηκαν στα ασθενοφόρα που έσπευσαν στο κοινοβούλιο. Ασθενοφόρο-ελικόπτερο έφτασε επιτόπου.


Η γέφυρα Ουέστμινστερ είναι γεμάτη τραυματίες και ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα ο αριθμός των ανθρώπων που χτύπησε ο δράστης με το αυτοκίνητό του.
Οι πυροβολισμοί σκόρπισαν τον πανικό στην περιοχή. Ο κόσμος που βρισκόταν εκεί- ανάμεσά τους πολλοί τουρίστες- έτρεχαν τρομοκρατημένοι για να φύγουν από το σημείο.
Το Κοινοβούλιο σταμάτησε τις εργασίες του.
H αστυνομία θεωρεί την επίθεση στη Βουλή «τρομοκρατική ενέργεια»
Η βρετανική αστυνομία θεωρεί το συμβάν κοντά στο Κοινοβούλιο της ως τρομοκρατική ενέργεια έως ότου να εξακριβώσει κάτι διαφορετικό.
Το BBC μεταδίδει ότι ένα ύποπτο όχημα εντοπίστηκε έξω από τη Βουλή και άνθρωποι απομακρύνονται από την περιοχή.
axiaplus.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες