Συμμετοχή Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων στην περιβαλλοντική δράση “Let’s do it GREECE” «Γίνε η αλλαγή που περιμένεις» 2017» - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, Μαρτίου 17, 2017

Συμμετοχή Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων στην περιβαλλοντική δράση “Let’s do it GREECE” «Γίνε η αλλαγή που περιμένεις» 2017»


Ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων του για την προστασία της δημόσιας υγείας και του φυσικού περιβάλλοντος, συμμετέχει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στην υλοποίηση της δράσης “Let’s do it GREECE”...

«Γίνε η αλλαγή που περιμένεις» για το έτος 2017, το οποίο θα υλοποιηθεί την Κυριακή 2 Απριλίου 2017.


Προγραμματίζουμε τον καθαρισμό και εξωραϊσμό του Δημοτικού Πάρκου Δ.Μάτση (Δεξαμενής) στην Δημοτική Ενότητα Λουτρακίου – Περαχώρας και του Δημοτικού Αλσυλλίου «Λιάντρο» (θέση Πευκάκια) στην Δημοτική Ενότητα Αγίων Θεοδώρων .


Οι παραπάνω δράσεις είναι ενδεικτικές καθώς αντίστοιχες ενέργειες θα πραγματοποιηθούν και στα σχολεία του Δήμου μας, όπως επίσης σε αλλά σημεία με τη συμμετοχή του Προσωπικού του Δήμου, εθελοντριών, εθελοντών και κατοίκων, με τη χρήση του τεχνικού εξοπλισμού που θα παρασχεθεί από την Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου.


Σας καλούμε όπως προσέλθετε σε συνάντηση συνεργασίας και προγραμματισμού στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβούλιου (Εθν. Αντίστασης & Ιάσονος 1), την Τρίτη 21 Μαρτίου 2017 και ώρα 18:00 με σκοπό τον καλύτερο συντονισμό των ανωτέρω δράσεων. Καλούνται εθελοντικές ομάδες, σύλλογοι πολιτιστικοί, εξωραϊστικοί, περιβαλλοντικοί, καταδυτικοί, αθλητικά σωματεία, φορείς πολιτικής προστασίας, τουριστικοί φορείς, σχολεία, το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων, το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού και όλοι οι μεμονωμένοι πολίτες.


Παρακαλούμε για τη συμμετοχή όλων σας στην υλοποίηση της εν λόγω δράσης εκ μέρους του Δήμου μας. Όντας σίγουροι για την ανταπόκρισή σας, σας ευχαριστούμε και παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία, προκειμένου να συνδιοργανώσουμε, όσο το δυνατόν καλύτερα και αποτελεσματικότερα τις παραπάνω δράσεις.


        Πέρρας Σωτήριος Σακελλαρίου Αναστάσιος


           Αντιδήμαρχος            Αντιδήμαρχος
Καθαριότητας & Πρασίνου                    Κοινωνικής Πολιτικής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες