Ο Γιάνης Βαρουφάκης διαδηλώνει στη Ρώμη - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, Μαρτίου 25, 2017

Ο Γιάνης Βαρουφάκης διαδηλώνει στη Ρώμη


Την ώρα που οι Ευρωπαίοι ηγέτες υπέγραφαν τη Διακήρυξη της Ρώμης στην επετειακή Σύνοδο για τα 60 χρόνια από την γέννηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ο Γιάνης Βαρουφάκης μαζί με τη σύζυγό του διαδήλωνε σε κεντρικούς δρόμους της Ιταλίας... 

Μαζί με άλλους υποστηρικτές του κινήματός του Diem25 ο Γιάνης Βαρουφάκης κατήγγειλε του γεγονός ότι «η Ευρωπαϊκή Ιδέα τελεί υπό καθεστώς άτακτης φυγής και η ΕΕ βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο αποδόμησης».

Ο πρώην υπουργός Οικονομίας βρίσκεται στη Ρώμη για ανακοινώσει την πανευρωπαϊκή ατζέντα οικονομικής και κοινωνικής πολιτικής του κινήματός του.

Χιλιάδες άνθρωποι διαδήλωσαν υπέρ της Ευρώπης, υπέρ μιας άλλης Ευρώπης ή εναντίον της Ευρώπης σήμερα στη Ρώμη σε τουλάχιστον 6 διαφορετικές κινητοποιήσεις, στο περιθώριο των 60 ετών από την υπογραφή των Συνθηκών της Ρώμης.

Υπό τον φόβο επεισοδίων, οι αρχές ανέπτυξαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

kathimerini.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες