Πρόσκληση:Ενημερωτική ημερίδα σχετικά με τη δωρεά μυελού των οστών στο Πνευματικό κέντρο Περαχώρας. - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, Μαρτίου 06, 2017

Πρόσκληση:Ενημερωτική ημερίδα σχετικά με τη δωρεά μυελού των οστών στο Πνευματικό κέντρο Περαχώρας.



Ο Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων σε συνεργασία με το Σύλλογο «Όραμα Ελπίδας» υπό την αιγίδα του Δήμου, διοργανώνει....
ενημερωτική ημερίδα σχετικά με τη δωρεά μυελού των οστών το Σάββατο 11 Μαρτίου και ώρα 18.30 στο Πνευματικό κέντρο Περαχώρας. Σκοπός αυτής της εκδήλωσης είναι να κατανοήσουμε, πως με ένα απλό τρόπο, δίνουμε ελπίδα για ζωή σε συνανθρώπους μας με σοβαρές ασθένειες όπως λευχαιμία, λεμφώματα.

Ως σύλλογος γονέων και κηδεμόνων πιστεύουμε ότι είναι χρέος μας να στηρίζουμε τέτοιες προσπάθειες διότι είναι δείγμα της ποιότητας και της ευαισθησίας μας ως άνθρωποι και ως γονείς.

Επιθυμούμε και ευχόμαστε για την συμμετοχή και τον εθελοντισμό σας με όλη μας την καρδιά.





Με τιμή,
Το Δ. Σ. του Συλλόγου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες