Απεργούν οι εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, Μαρτίου 15, 2017

Απεργούν οι εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία


Εικοσιτετράωρη απεργία του νοσηλευτικού προσωπικού στα Νοσοκομεία της Περιφέρειας και 4ωρη στάση εργασίας 11:00 – 15:00 στα Νοσοκομεία της Αττικής, έχει προκηρύξει για σήμερα Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ)....
Παράλληλα, προγραμματίζει πανελλαδική συγκέντρωση στις 12 το μεσημέρι στην Πλατεία Μαβίλη, διαμαρτυρόμενη για την «υποχρηματοδότηση» και «υποστελέχωση» του Δημόσιου Συστήματος Υγείας.
Η ΠΟΕΔΗΝ διεκδικεί, όπως αναφέρει, δωρεάν Δημόσια Υγεία και Πρόνοια με εύκολη και καθολική πρόσβαση, επαρκή χρηματοδότηση και στελέχωση των Νοσοκομείων, των Πρωτοβάθμιων Μονάδων του ΕΚΑΒ και της Πρόνοιας, διασφάλιση όλων των θέσεων εργασίας των πρώην εργολαβικών εργαζομένων, ένταξη στα Βαρέα και Ανθυγιεινά Επαγγέλματα, αποκατάσταση των καθαιρεμένων Προϊσταμένων Οργανικών Μονάδων, ανάκτηση μισθολογικών, ασφαλιστικών, εργασιακών μνημονιακών απωλειών και μονιμοποίηση Επικουρικών.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες