Όλα έτοιμα για τον 6ο Ημιμαραθώνιο της Αθήνας - Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, Μαρτίου 19, 2017

Όλα έτοιμα για τον 6ο Ημιμαραθώνιο της Αθήνας - Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις


Περισσότεροι από 21.000 δρομείς αναμένεται να πλημμυρίσουν την Κυριακή τους δρόμους της Αθήνας, συμμετέχοντας στον 6ο Ημιμαραθώνιο, που αποτελεί το μεγάλο αθλητικό γεγονός της άνοιξης για την πρωτεύουσα...

Την εκκίνηση θα δώσει στις 09.00 το πρωί, μπροστά από το Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη, ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, μαζί με τον πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ, Κώστα Παναγόπουλο. Ο μεγάλος αριθμός των συμμετεχόντων επιβεβαιώνει τη δυναμική του θεσμού και τον καθιερώνει στη δρομική κοινότητα διεθνώς. Πέραν της διαδρομής του Ημιμαραθωνίου, θα διεξαχθούν αγώνες 5 και 3 χιλιομέτρων καθώς και αγώνας 1000 μέτρων για παιδιά και ΑμεΑ.

Η εκκίνηση του Αγώνα Δρόμου των 5 χιλιομέτρων θα δοθεί στις 11.45 π.μ. στην Πλατεία Συντάγματος, στο ύψος της οδού Όθωνος και οι αθλητές θα τερματίζουν επί της λεωφόρου Αμαλίας μπροστά στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη.

Η εκκίνηση του Αγώνα Δρόμου των 3 χιλιομέτρων θα δοθεί στις 9.10 το πρωί επί της λεωφόρου Βασ. Σοφίας, στο ύψος της οδού Νεοφύτου Δούκα και οι δρομείς θα τερματίζουν επί της λεωφόρου Αμαλίας μπροστά στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη.

Τέλος, η εκκίνηση του Αγώνα 1000 μέτρων για παιδιά και ΑμεΑ θα δοθεί στις 9.35 π.μ. στο ύψος της διασταύρωσης της οδού Ριζάρη με τη λεωφόρο Βασ. Σοφίας με κατεύθυνση προς τη λεωφόρο Αμαλίας και τερματισμό μπροστά στην πλατεία Συντάγματος.

Για την ομαλή διεξαγωγή του Ημιμαραθωνίου, η Τροχαία θα προχωρήσει σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες