Αφορολόγητο: «Έκλεισε» κάτω από τις 6.000 - Αυτοί είναι οι μεγάλοι χαμένοι - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, Μαρτίου 14, 2017

Αφορολόγητο: «Έκλεισε» κάτω από τις 6.000 - Αυτοί είναι οι μεγάλοι χαμένοι


Από τις 8.636 ευρώ που ισχύει σήμερα, η μείωση του αφορολόγητου σύμφωνα με πληροφορίες «έκλεισε» στα 5.900 ευρώ....
Σύμφωνα με το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Ειδήσεις», το νέο φορολογικό καθεστώς θα ισχύσει για τα εισοδήματα του 2019, που θα δηλωθούν το 2020, αλλά οι παρακρατήσεις θα γίνονται από τις αρχές του χρόνου ισχύος.
Κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων στην Αθήνα, σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα, οι δύο πλευρές -κυβέρνηση και δανειστές- συμφώνησαν να κατεβάσουν το αφορολόγητο όριο σε μισθωτούς, συνταξιούχους, αγρότες και ελεύθερους επαγγελματίες, προκειμένου να εξοικονομηθεί μία μονάδα του ΑΕΠ, δηλαδή 1,8 δισ. ευρώ, από τα μέτρα που ζητούν οι δανειστές για την περίοδο μετά το 2018.
Στόχος είναι να αποφευχθούν δημοσιονομικές τρύπες στους προϋπολογισμούς των ετών 2019 – 2021 που θα περιλαμβάνονται στο μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα.
Η εξέλιξη αυτή θα πλήξει το σύνολο των φορολογούμενων, κυρίως όμως όσους βρίσκονται στα χαμηλά εισοδηματικά κλιμάκια, ενώ πολύ πιθανό είναι και το ενδεχόμενο και της αλλαγής της φορολογικής κλίμακας και των συντελεστών.
Πάντως, με πρωτοσέλιδο του δημοσίευμα από το «Έθνος της Κυριακής» κατεβάζει το αφορολόγητο για τον άγαμο στα 5.600 και αύξηση του ανάλογα με την οικογενειακή κατάσταση.

newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες