Συγκέντρωση οδηγών ταξί έξω από τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας (pics-vid) - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, Φεβρουαρίου 24, 2017

Συγκέντρωση οδηγών ταξί έξω από τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας (pics-vid)


Αιφνιδιαστική κινητοποίηση των οδηγών ταξί της ΣΑΤΑ, με επικεφαλής τον πρόεδρο Θύμιο Λυμπερόπουλο, έξω από τα κεντρικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στην οδό Πειραιώς, το πρωί της Παρασκευής...

Οι οδηγοί διαμαρτύρονται για δηλώσεις στελεχών της ΝΔ, που φέρονται να προέτρεψαν συναδέλφους τους να εγγραφούν στο σύστημα της Uber.



Ζήτησαν συνάντηση με τον πρόεδρο του κόμματος, ο οποίος όμως δεν μπόρεσε να τους δεχτεί και αποχώρησαν, επιφυλασσόμενοι να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις. Μάλιστα, στο πλαίσιο αυτό, εξετάζουν το ενδεχόμενο ακόμα και να παραδώσουν τις κομματικές τους ταυτότητες, εις ένδειξην διαμαρτυρίας.

Η Uber ιδρύθηκε το 2009 στο Σαν Φρανσίσκο και μέσω της υπηρεσίας Uber X, που τρέχει από smartphone ή tablet, δίνει τη δυνατότητα σε οδηγούς να μετατρέπουν το ιδιωτικής χρήσης αυτοκίνητό τους σε ταξί ή ενοικιαζόμενο. Έτσι ο συνεργαζόμενος με την εταιρεία οδηγός που βρίσκεται πιο κοντά στο σημείο όπου είναι ο πελάτης λαμβάνει αυτόματα μια ειδοποίηση και μετατρέπεται σε οδηγό ταξί.


















protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες