Συναγερμός στη NASA: Αστεροειδής - γίγας έτοιμος να πλήξει τη Γη! Έρχεται το τέλος; - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, Φεβρουαρίου 14, 2017

Συναγερμός στη NASA: Αστεροειδής - γίγας έτοιμος να πλήξει τη Γη! Έρχεται το τέλος;


Βαθιά ανησυχία έχει καταλάβει τους επιστήμονες της NASA για τον αστεροειδή 2015 BN509, ο οποίος θα μπορούσε να αφανίσει την ανθρωπότητα κάποια στιγμή στο μέλλον!...

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν οι επιστήμονες, ο αστεροειδής που είναι μεγαλύτερος από το Empire State Building της Νέας Υόρκης, πέρασε την προηγούμενη εβδομάδα πολύ κοντά από την Γη, σε απόσταση 44.000 mph (περίπου 75.000 χλμ.).
Μάλιστα, στο κοντινότερο σημείο η απόσταση που χώριζε τον αστεροειδή από τη Γη ήταν όσο η απόσταση μεταξύ Σελήνης - Γης.
Αν και αυτή τη φορά ήμασταν τυχεροί και δεν συνέβη το μοιραίο... ωστόσο όπως εξηγούν οι κύριοι της NASA στο μέλλον μπορεί να μην έχουμε την τύχη με το μέρος μας, καθώς ο αστεροειδής εξακολουθεί να αποτελεί απειλή!
Το παρατηρητήριο Arecibo κατέγραψε την πορεία του αστεροειδή μέσα στο απόλυτο σκοτάδι.
Atira.23jan17.u2.s1p0

newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες