Η Τουρκία έβγαλε το Cesme στο Αιγαίο - Σε ετοιμότητα οι Ένοπλες Δυνάμεις - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, Φεβρουαρίου 23, 2017

Η Τουρκία έβγαλε το Cesme στο Αιγαίο - Σε ετοιμότητα οι Ένοπλες Δυνάμεις


Το σκάφος ερευνών TCG CESME πλέει στην περιοχή του Αιγαίου. Το τουρκικό σκάφος κινείται αυστηρά εντός της περιοχής του Βορείου Αιγαίου. Yδρογραφικές και ωκεανογραφικές έρευνες από τις 22 Φεβρουαρίου και «μέχρι νεωτέρας» ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει η Άγκυρα με το σκάφος ερευνών TCG CESME.....

Ειδικότερα το πεδίο ερευνών περιλαμβάνει τη θαλάσσια περιοχή, η οποία εκτείνεται μεταξύ του Άθω, της Θάσου, της Λήμνου και της Σαμοθράκης, σύμφωνα με την NAVTEX 244/17.

Τουρκικό σχέδιο για «φωτιά» στο Αιγαίο – Πού το πάει ο Ερντογάν

Ερώτηση Βόζεμπεργκ στην Κομισιόν: Πως σκοπεύετε να αντιδράσετε στην αυξανόμενη τουρκική προκλητικότητα; 

Σύμφωνα με πληροφορίες από το ΓΕΕΘΑ στο OnAlert.gr τονίζεται ότι σε όλη την διάρκεια της εβδομάδας όπου υπήρχε κορύφωση της έντασης με την Τουρκία η παρουσία του ΠΝ ήταν ισχυρή στο Αιγαίο, ενώ όπως μάθαμε υπήρχε και ισχυρή παρουσία της Πολεμικής Αεροπορίας. 

Σε εξέλιξη ήταν άσκηση του Πολεμικού Ναυτικού στην οποία ήταν το 40% του στόλου στην θάλασσα. Μια δύναμη επιφανείας αποτελούμενη από 4 φρεγάτες, ένα πετρελαιοφόρο, ενώ συμμετείχαν επίσης υποβρύχια και πυραυλάκατοι. 

Όλα αυτά σε μια περίοδο που υπήρχε τεταμένη ένταση με την Τουρκία και κατά συνέπεια σε οποιοδήποτε ενδεχόμενο προέκυπτε υπήρχε άμεση δυνατότητα επέμβασης της δύναμης αυτής σε οποιαδήποτε περιοχή του ανατολικού Αιγαίου εντός 3 ωρών.

ΠΗΓΗ: onalert

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες