ΣΟΚ: «Θερμό επεισόδιο με την Τουρκία πιο σοβαρό από τα Ίμια» – Ποιος έκανε την πρόβλεψη - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, Φεβρουαρίου 19, 2017

ΣΟΚ: «Θερμό επεισόδιο με την Τουρκία πιο σοβαρό από τα Ίμια» – Ποιος έκανε την πρόβλεψη


Η Ελλάδα θα κληθεί να αντιμετωπίσει θερμό επεισόδιο με την Τουρκία, πολύ σοβαρότερο από εκείνο των Ιμίων, εκτίμησε ο ΓΓ της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.... 

Μιλώντας στην ΕΡΤ και στη δημοσιογράφο Βάλια Πετούρη ο κ.Κουτσούμπας, εξέφρασε την ανησυχία του κόμματος για τα τελευταία γεγονότα και τις προκλητικές δηλώσεις της τουρκικής πολιτικής ηγεσίας, υπογράμμισε ότι η επιθετικότητα της τουρκικής αστικής τάξης αυξάνεται και πρόσθεσε ότι «μπορεί να υπάρξει και πιο προωθημένο επεισόδιο απ” ότι στα Ίμια». Αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Τουρκία, η οποία «αφού βοήθησε τον ISIS ή τμήματά του, τώρα έχει ζητήματα με τους Κούρδους και το Ιράκ», ενώ επισήμανε ότι ειδικά για το Αιγαίο, πρώτη φορά ελληνική κυβέρνηση -του Κ. Σημίτη- με την Συμφωνία της Μαδρίτης αναγνώρισε ότι η Τουρκία έχει ζωτικά συμφέροντα σε αυτό.
Υπογράμμισε ότι «κανένας τούρκος στρατιώτης δεν έχει καμία δουλειά σε ελληνικό έδαφος, ενώ δεν γίνεται αποδεκτή καμία αλλαγή συνόρων».
crashonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες